2777
2789
ن بابا اسی تو فامیل ما که اینجوری نیست یلدایی که میارن خانواده عروس هم شام نگهشون میدارن هدیه داماد ...

اینجا هم خیلی رسم نیست که برای داماد یه شب جدا یلدایی ببرن

خواستم بپرسم ببینم خوبه همون شب ما هم هدیه هارو بدیم

دیگه زحمتمون نشه ببریم خونشون😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رسومات متفاوته

ما ترکیم

زمان عقد خانواده داماد یلدای میبرن

سال اول ازدواج خانواده دختر برای دخترشون میبرن

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

چند روزه همش نگا میکنم 😂من میخوام ب جز لباس زمستونی داماد خودم کیک و ژله یلدایی درست کنم باکس گل و ...

از بازار گل ، گل هم بگیر البته ضروری نیست

نه خوبه عزیزم مگه خیلی اهل تجملات و...باشند میتونی سبدوجعبه ووسایلشو کرایه کنی البته میگم اگر خیلی تجملاتین

الیته نمی دونم الان چه مدل درست می کنند هرزمان یک چیز مدمیشه اما درکل یک هزینه ی بالا وبیخودیه همین میوه هایی که برش میخوره وازبین میره و....

از برگهای کاج هم میتونی تو تزئینت استفاده کنی البته اگر کاج پیدا کنی😂 اینها ایده است فقط

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

آخه چیز زیادی نیس لباس زمستونیو کیک و ژله س

برای دخترخواهرشوهرم کلی سبدآجیل ومیوه وشکلات وشیرینی واناروهندونه تزئین شده آوردن بالباس وشال ومانتوودوتاالنگو بعداینا فرداش که یلدابودبرای خانواده پسره لباس وبرای خواهرای پسره شال گرفتن وبرای باباش لباس مردونه ویه جعبه شیرینی بردن

رسومات متفاوته ما ترکیمزمان عقد خانواده داماد یلدای میبرن سال اول ازدواج خانواده دختر برای دخترشون ...

برای ماهم اینطوریه منتها برای من به یلدانخوردیلدایی بیارن ولی بعدازدواجمون که یلداشدخانوادم آجیل وهندونه واناروشیرینی وشکلات ولباس برای شوهرم گرفتن

از بازار گل ، گل هم بگیر البته ضروری نیست نه خوبه عزیزم مگه خیلی اهل تجملات و...باشند میتونی سبدوجعب ...

یعنی گل طبیعی بگیرم؟؟؟

من خودم گل روبانی درست میکنم میخواستم اونجوری باشه کنارشم مثلا انار و بلوط و گردو اینا بچسبونم😂

من نمیخوام میوه برش بزنم میگم حیفه فقط برای تزئین

همونجوری درسته میذارم 😂

معمولی هستن تجملاتی نیستن

یعنی گل طبیعی بگیرم؟؟؟ من خودم گل روبانی درست میکنم میخواستم اونجوری باشه کنارشم مثلا انار و بلوط و ...

اره چندشاخه بگیری خوبه گل طبیعی طراوت دیگه ای داره وجلوه

البته بازم میگم ضروری نیست

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

برای دخترخواهرشوهرم کلی سبدآجیل ومیوه وشکلات وشیرینی واناروهندونه تزئین شده آوردن بالباس وشال ومانتو ...

بله اینجا هم تقریبا اینجوریه

ولی برای داماد خیلی چیز زیادی نمیبرن

اکثرا هم همون شب که داماد یلدایی میبره هدیه هاشو بهش میدن