2777
2789

من الان یک ساله که ازدواج کردم البته یک سالم نشده امسال روز زن با شوهرم سر ماسائل خیلی الکی قهر بودیم بعدظهر مامانش زنگ زد بیایین شام خونه ما گفتم بریم بیرون میخوام برا مامان خودمم مامان تو یه چیزی هدیه بخرم برا روز مادر گفت نمیخاد پول نداریم ی کیک میگیرم برا خونه مادرم رفتیم کیک فروشی قیمت کیک ها هم بشدت بالا بود (شوهرم دانشجو و شغلی نداره بعضی وقتا میره اسنپ)رفتیم شیرینی فروشی نیم ساعت معطل بودیم بهش گفتم زود باش دیگه یه کیکی انتخاب کن بریم دیگ گف یه لحظه خفه شو واقعا الان عصبیم یعنی تو وضعیم که یک کیک نمیتونم برای مادرم روز مادر بخرم 🥲گفتم اوکی من میرم بیرون خودت انتخاب کن بیا با حالت قهر گف بخدا بری دگ نه من ن تو منم واستادم تا انتخاب کرد و خرید خیلی قلبم شکست تو ماشین گفت این کیک برا دوتاتونه هم تو هم مامانم اون شب تموم شد صبش که دقیقا روز مادر بود تولد بابامبود بابام اینا یه شهر دیگه هستن گفتم بریم براش تولد بگیریم چون بابا برا شوهرم تولد گرفتن سوپرایزش کرد و براشهدیه گرفت ...

بعد تو راه کلی منو عصبی کرد و عذیتم کرد حتی دوباره برگشت و دوباره کاری کرده التماسش کنم که بریم (البته من چون دیدم به مامانش بازم اول صب پیام داده بود و تبریک گفته بود روزشو منم پیام تبریک شو با پوزخند خوندم چون واقعا حسودیم شده و هنوز حتی یک تبریک ساده ب من نگفته بود 🙂وقتیکه گفتم فقط روز مادر نیس روز زنم هست گفت به من چ)اونم همین خاطر برگشت دوباره گفت ازم خواهش کن تا ببرمت منم دوست داشتم برا بابا تولد بگیرم و قبول کردم بعدش رفتیم شهر خودمون شب رفتیم برا بابام کیک گرفتیم و تمام گفتم میشه منو ببریددانل شهر تا برا مامانم حداقل یک شاخه گل بگیرم کد ناراحت نشه هیچی براش نگرفتم فقط برا بابا تولد گرفتم گفت ن وقت نیس پول نداریم فلان تو راه ی گل فروشی دیدم ماشین و چند متر اونرو تر پارک کرد خودشم پیاده نشد همرام بیاد🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد شب مامانم گفت از شوهرت روز زن چی هدیه گرفتی اولین سالیه ک ازدواج کردین منم نخواستم شوهرم و کم بیارم گفتم جاتون خالی دیشب برام کیک خرید رفتیم خونه مامانش اینا خوردیم بعد پیام داد روزت مبارک عزیزم ببخشید کپول نداشتم هیچی برات بخرم ایشالله برات جبران کنم

بعد شب مامانم گفت از شوهرت روز زن چی هدیه گرفتی اولین سالیه ک ازدواج کردین منم نخواستم شوهرم و کم بی ...

همسرت از کی اخلاقش عوض شده

دلیل بگو و مگوی شما چی بوده

اضطراب و افسردگی ، مشاوره و راهنمایی تحصیلی و خانوادگی و جنسی و....

شب دیدم دوستشم پیام داد که چی گرفتی برا خانومت و اینا اونم بهش گفت بود هیچی نگرفتم پول نداشتم اما درکم کرد و بسازه و فلان توهم میخایی زن بگیری نگاه کن بسازه یا ن گفته بود چجوری باید بفهمیم بسازه یا ن گفته بود کسی که با خانوادش بسازه با تو هم میسازه 🙂اینم حرفش واقعا ناراحتم کرد خانواده شوهرم چون کار دولتی دارن چند تا خونه ماشین اما شغل پدر من آزاده فک میکنن من تو سختی بزرگ شدم و پدرم هیچی پول نداره درصورتی ک صد شرف داره زندگی پدرم نسبت به اینا بهترین جهیزیه و بهترین چیزا رو دارن اما اینا جمع میکنن رو هم ولی بابای من خرج میکنه همیشه روز دختر چ جهانی و عادی برام هدیه گرفته کیک گرفته طلا گرفته تولدم همینجور هرچی پول کافه لباس و...حتی همین الآنم بهم میده واقعا براش بساز نبودم اما اینا چون فک میکنن من با بابام ساختم باید با اینا هم فقط بسازم 🙂

همسرت از کی اخلاقش عوض شده دلیل بگو و مگوی شما چی بوده

همیشه بگو مگو داشتیم تاپیک های قبلنمو نمیدونم دیدین یا ن اونروز واقعا سر مسئله چرا بود که حتی یادم نمیاد چی بود فقط باهم حرف نمیزدیم و دوتامون باهم قهر بودیم بی دلیل