2777
2789
عنوان

اینجا کسی هست ک کلا از اول به بچه فقط شیر خشک داده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 119 بازدید | 25 پست
عزیزم من سه تا بچه دارم. اصلا و ابدا حرف دیگران برات اهمیت نداشته باشه.من بچه اولم هر کاری میکردم نم ...

منم همه میگن دیونه شدم شوهرم میگ بابام خواهرم مادر شوهرم

من افسردگی بعد زایمانم گرفتم

اصلا ی وضعی ولی کار خودمو کردم

میگفتن ولی در کل من ادمی تیستم حرف بقیه اذیتم کنه.با شوخی و خنده گوش میکردم دوتام میزاشتم روش میگفتم و رد میشدم.خیلیم راضیم.ده تا دیگم بیارم شیر خشک میدم.شیر دادن رو هیچوقت دوست نداشتم و ندارم و نخواهم داشت.دخترمم ماشالا خوب و سرحال و سالم.از شیر مادر خورده های اطرافم هم باهوشتره هم ایمنی بدتی بالاتری داره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دوقلو بودن از اول تو بیمارستان شیر خشک دادم اصلا شیر خودم رو نخوردن

کلا نداشتم در حد ۱ سی سی شاید گیر یکیشون اومد اونم یکی دوبار

کسی هم چیزی نمیگفت اگه میگفتم مهم نبود

⚘خدایا خودت  مواظب عزیزانم  باش⚘ 💓 الحمدالله💓 
منم خیلیارو دیدم اطرافم شیر خشک خوردن خیلیم سالم و باهوش و .. بعد میان بهم میگن اینجوری بهت وابسته ن ...

من به دخترم شیر خشک دادم الان دوسالشه چسب منه ینی چسسسسب منه

اتفاقا بگو خداروشکر میکنم وابسته من نشه وابستگی مگه چیز خوبیه ی بچه صب تا شب بهت بچسبه

میگفتن ولی در کل من ادمی تیستم حرف بقیه اذیتم کنه.با شوخی و خنده گوش میکردم دوتام میزاشتم روش میگفتم ...

اره منم میگم باخوش تر و سالم ترن انگار چون بدن ما نمیتونه همه چیو تامیین کنه ولی شیر خشک همه ویتامینارو کامل داره به بچه میرسه

درسته حرفتون ولی کلا ب نظر من وابستگی کلا ربطی ب این شیره نداره

بچه ای که شیر مادر میخوره بیشتر وابسته ست بچه شسر خشکی اونقدر وابستگی نداره من اینو توی دو قلوهای خواهرم دیدم اون شیر مادر میخورد همش میچسبید به خواهرم و باباش ولی اون شیر خشکی یه هفته یه هفته پیش من میموند وابسته نبود اصلاااا ولی خیلی بهتر بود باور کن

نمیدونستم ب شیردادن ادمم گیر میدن؟

مادر خودش روحیه خوبی نداره وقتی شیر نداره

بهش حس کم ارزشی هم القا میکنن خدا ازشون نگذره

اصلا عذاب وجدان نداشته باش

دلیل نمیشه همه ی تصمیم برا بچشون بگیرن

ولا من از اول شیرگاو خوردم

هیچ موردیم نبوده

منم خیلیارو دیدم اطرافم شیر خشک خوردن خیلیم سالم و باهوش و .. بعد میان بهم میگن اینجوری بهت وابسته ن ...

ن عزیزم اصلا درست نیس اتفاقا پسر داییام دوتاشونم مامانی ان

تویی که داری امضا‌مو میبینی، خیلی خوشگل و نازیییی بوس به فرق سرت 🦖🤍