2777
2789

از وقتی ازدواج کردم نزاشت بفهمم زندگی متاهلی یعنی چی تا خواستم مزه زندگی متاهلی رو بفهمم شوهرم آدم گوهی شد تا اومدم شوهرمو درست بکنم مادرم زندگی رو ژهرمارم کرده میگه بچه آوردم ازدواج بکنه بره باید بیای کارامو بکنی مادرم داره به بابام خیانت میکنه بعد توقع داره من تشویقش هم بکنم یه سری زنگ میزنه طلاق بگیر کلی فوش دعوا بعد زنگ میزنه ها طلاق بگیری جن ده بشی تازه اول صبح زنگ زدم کلی فوشم داده نفرینم کرده میگه سیاه بخت بشی گفتم نگران نباش من سیاه بخت شدم

با این مادر قطع رابطه کن تا مثل خودش نشدی

دیونم کرده به خدا قسم دیونه شدم مادرم داره به پدرم خیانت میکنه من واقعا کلافه شدم از اینکارش بعدش همش بین منو پدرم دعوا راه میندازه میگه میخوام به پدرت بگم دیگه تورو راه نده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم مادرتو جدی نگیر زیادم باهاش رابطه نداشته باش. به زندگی وشوهرت بچسب یه صوتم بهت معرفی میکنم رایگانه دانلودش کن شوهرت میاد تو دستت. توگوگل بزن صوت کلید مرد حبشی کلا صوتاش یک ساعته برات میاره

خیلی خوشحالم که خدامو دارم و درهر شرایطی حتی بدترین شرایط باعث آرامش ونشاطمه  

دیونم کرده به خدا قسم دیونه شدم مادرم داره به پدرم خیانت میکنه من واقعا کلافه شدم از اینکارش بعدش هم ...

خودت مقصری

حذفش کن

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

عزیزم مادرتو جدی نگیر زیادم باهاش رابطه نداشته باش. به زندگی وشوهرت بچسب یه صوتم بهت معرفی میکنم را ...

دیونم کرده یا میگه طلاق بگیر یا میگه نه طلاق نگیر توی خونه ران نمیدیم پرتت میکنیم بیرون

دیونم کرده یا میگه طلاق بگیر یا میگه نه طلاق نگیر توی خونه ران نمیدیم پرتت میکنیم بیرون

نه تنها مادرت بلکه هیچ آدم منفی رو تو زندگیت راه نده.

نه تنها مادرت بلکه هیچ آدم منفی رو تو زندگیت راه نده.

من از شوهرمو خستم از بس یواشکی میره با عمش حرف میزنه میدونه عمش به من احترام نمیزاره ولی بازم میره باهاش حرف میزنه من میخوام تنها زندگی بکنم

من از شوهرمو خستم از بس یواشکی میره با عمش حرف میزنه میدونه عمش به من احترام نمیزاره ولی بازم میره ب ...

عزیزم همین صوتی ک بهتون معرفی کردم رو گوش کنید بهش عمل کنید شوهرت فقط ب حرف شمامیکنه