2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ی روز قبل موعد بی بی چک زدم تو سه دیقه ی هاله کمرمگ انداخ روز موعدم ینی دیروز ازمایش دادم مثبت ش ...

مبارک باشههه من چون منتظرم هر علائمی رو ربط میدم ب بارداری مثلا زیر دلم گاهی تیر میکشه 😢 چه مارک بی بی زدین؟

من ۵ ۶ روز مونده بود کمرنگ هاله انداخت ولی من سزح هورمن اونقدر بالا میره که یادمه دفعه اول دکتر گفت شاید دوقلو باسه

درحالت کلی آزمایش خون هم نشون نمیده

منم دلیل داشتم که تست زدم باید میفهمیدم حامله ام یا نه

علائم هم نه انچنان

من ۵ ۶ روز مونده بود کمرنگ هاله انداخت ولی من سزح هورمن اونقدر بالا میره که یادمه دفعه اول دکتر گفت ...

من پنج روز مونده منفی شد .. چکار کنم طاقتم نیست اگر امروزم منفی بشه مطمئنم نیستم دیگه 😭

من پنج روز مونده منفی شد .. چکار کنم طاقتم نیست اگر امروزم منفی بشه مطمئنم نیستم دیگه 😭

صبور باش اگر عقب انداختی بی بی چک بزن.

من با فرد مبتلا به آبله مرغان تماس داشتم و باید میفهمیدم حامله ام یا نه

خیلی زچد زدی خب ۱۰/۱۲روز بعد تخمکگذاری حداقل باید چک کنی

من پریودم نامرتبه تنبلی دارم اصلا نمیدونم کی تخمک گذاریم بوده ... خب اونی ک پریودش مرتبه اگع ۱۴ تخمک گذاری باشه ده روز بعد میشه ۲۴ دوره ..باید نشون بده دیگ 😢😢

صبور باش اگر عقب انداختی بی بی چک بزن.من با فرد مبتلا به آبله مرغان تماس داشتم و باید میفهمیدم حامله ...

من پریودم نامرتبه اصلا سر تایم نمیشم هرماه عقب میندازم😢