2777
2789
عنوان

خانومایی که درازنشست میرین بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 52 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رکوردته؟ خیلی خوبهچندکیلوییولی پلانکت فوقالعاده بود

اره.، ببین من چندساله که غروب ها پیاده روی میرم و ورزش میکنم الانم چون هوا زود تاریک میشه تو خونه ورزش میکنم شنا رو از 10 تا شروع کردم به 18تا فعلا رسوندم طی 3ماه و پلانک هم تو همین مدت از یک دقیقه شروع کردم تا یک دقیقه و 45 ثانیه رسوندم باید کم کم به مدت زمان پلانکت اضافه کنی قدم 151 هست و 54 کیلو هستم بیشتر برای سلامتی و بعدش ثابت نگه داشتن وزنم ورزش میکنم مخصوصا وقتی به پیادهروی عادت کنی اگه نری انگار یه چیزیت هست🤣

ببخشید یه سوال پیاده روی شکم رو لاغر میکنه یا پایین تنه رو لاغر میکنه؟

ببین قطعا رو هردوتا تاثیر داره عضلات رو سفت میکنه به شرطی که در کنارش غذا رو هم رعایت کنی من چون بیشتر شکم دارم از رو سایز کمر متوجه میشم که شکمم کوچیک شده تا بخوام بفهمم پایین تنم لاغرشده.

زمانی که پیادهروی میرم از دستگاه هایی که شهرداری برای بدنسازی گذاشته هم استفاده میکنم فقط راه رفتن خالی نیست!

اره وزنم اثر داره ولی وزن بالا با رعایت غذا و ورزش کاهش وزن بیشتری نسبت به وزن های پایین با همون فعا ...

من کمتر از تو میزنم ولی زورم از تو بیشتره چون من با وزن بیشتر دارم سیرده تا میزنم

پسر خالم هم هفتاد کیلوشه داره چهل و خوردهای میزنه