2777
2789
عنوان

دیگه حالم از همه ی آدما بهم میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 28 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه انسان کم پیدا میشه

نمیتونم مثل قبلاً باشم هنگم عجیب افکار قاطی پاتی مثلاً میخوام امروز کارامو تمیز کاری خانه رو انجام بدم نمیدونم از کجا شروع کنم چیو کجا بزارم. من خیلییی باسابقه بودم این شکلی نبودم ولی الان تعطیل مغزم انگار تو کماس دستور به هیچ کاری نمیده بی انگیزه شدم. هیچ کسی رو پیدا نمیکنم ک بتونم باهاش حرف بزنم هیچ کسی از ته دل غمگینم

گل گفتی بخدا آدما انگار بوی از انسانیت نبرده اند باورت میشه اصلان مخم دیگ نمیکشه با آدما رفت و آمد ک ...

عزیزم

من خودم درونگرام ولی هیچ وقت تا اینحد تنها بودنو ترجیح ندادم

الان با اینهمه دغدغه ذهنی فقط دارم سعی میکنم آدم باشم و این ویژگی هایی ک گفتمو نداشته باشم نمیدونم تا کجا میتونم

نمیتونم مثل قبلاً باشم هنگم عجیب افکار قاطی پاتی مثلاً میخوام امروز کارامو تمیز کاری خانه رو انجام ...

منم همینطورم واقعا اما به هرکسی میگم میگه میخوای تنبلیت و توجیه کنی همه انگار واقعیتو نمیبینن همه چیو ربط میدن به تنبلی و اینا

من مغزم خسته ست کشش نداره

نمیدونم به کی و کجا پناه ببرم نمیتونم هیچچچ کاریو انجام بدم

من خودم حالم تعریفی نداره وگرنه اگه میتونستم دلداریتون میدادم

فقط بدونین تنها نیستین خیلیا همین حالو دارن

منم همینطورم واقعا اما به هرکسی میگم میگه میخوای تنبلیت و توجیه کنی همه انگار واقعیتو نمیبینن همه چی ...

ما تنبل نیستیم اما سرحال هم نیستیم انگار فشار روحی روی ما بوده که انرژی برامون نزاشته

عزیزممن خودم درونگرام ولی هیچ وقت تا اینحد تنها بودنو ترجیح ندادم الان با اینهمه دغدغه ذهنی فقط دارم ...

ای خدا میفهمم گلم🫂💔

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

خودمون رو نمیدونم. من خسته ام به آرامش نیاز دارم. هوشیاریمون رو به نظرم دست بالا گرفتیم. راحت شستشو ...

منم همینطور فکر میکنم همه مردم این حسو الان دارن😅شاید

زندگی واقعا خیلی قشنگه❤خدایا شکرت