2777
2789
عنوان

من یخورده طلای قایمکی دارم

330 بازدید | 52 پست

که واسه قبله وشوهرم فکرمیکنه چندسال پیش فروختمشون

بعد دخترم تو ۱۳ ساله تا یه کاراشتباه میکنه میخوام به باباش بگم میگه منم طلاهاتو میگم

داداشم گفت خودت به شوهرت بگو آتو دست کسی نده

ولی شوهرم اخلاقی که داره همیشه چک داره ومیدونم بدونه من طلا دارم تا نفروشه بی خیال نمیشه قبلا که طلا ارزون بود دوباره برام میخرید ولی الان با این قیمتا میدونم که دیگه نمیشه خرید

الان من موندم که بادخترم چطور رفتارکنم که دیگه هی اسم طلاهارونبره با اینکه بهش گفتم اونارو واسه اینده خودت گذاشتم بازم میگه تازه یاد پسر۵ سالمم میده که اونم بگه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یا خدا😁😁همسر من بچه بوده یه بار همچین تهدیدی میکنه اولین و تنها کتک اساسی رو از مادرش میخوره دیگه ...

به خدا خیلی بده منم ازترس اینکه نگه هرماراشتباهی میکنه اخربه باباش نمیگم

کاری نداره، طلا ها رو یه جای مطمئن، مثلا خونه مادرت، یا همون برادرت اگر اعتماد داری بزار، یا اگر طلافروش آشنا داری ببر بزار صندوق اونا رسید بگیر

بعدم دخترت حرفی زد بگو فروختم

چه معنی داره دختر بچه مادرشو تهدید کنه؟ من بودم یکی میزدم تو دهن دخترم تا بفهمه کی مادره کی فرزند

"گاهی یک لبخند ساده می‌تواند تمام خستگی جهان را بشوید."

برو بزار صندوق امانات بانک یا چایی قایم کن وقتی بچه ها نیستن بهشون سر بزن

بگو فروختمشون

دخترتم باز چیزی گفت بگو برو بگو ب شوهرتم بگو کو طلا؟دلت خوشه بچس ی چرتی میگ یا بالاخره چهارتا بزن تو دهنش ببخشید میگم ها ولی خب خیلی رو مخه این حرکت ی بچه یا بفرستش چندتا کلاس نباشه از یادش بره

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه