2777
2789

هیچ موقع فکر نمیکردم توی سن ۲۴ سالگی مطلقه شم. اما چاره ای برام نمونده. شوهرم مرد زندگی نبود. ۲۰ روزه خونه بابامم هیچ سراغی ازم نگرفته تازه مصمم هست برای طلاق. خیلی بهش گفتم بیا زندگیمون رو بسازیم به خاطر خانواده خرابش نکنیم اما خب آنقدر مادرش تو گوشش،خونده که حرف تو گوشش نمیره. بالاخره تصمیمم برای جدایی قطعی شد. بالاخره یه پایان تلخ بهتر از یه تلخی بی پایانه. اگر کسی هست که توی سن من جدا شده بیاد از تجربیاتش بگه. چه جوری خودتون رو باز سازی کردید؟

حرف درست خودت زدی تلخی بی پایان فقط پیر و داغون میشی تو سن کم

طلاق درست ترین هم باشه سخته ولی میگذره دنبال پیشرفت خودت باش و خودتو اماده کن واسه حرفا حق و ناحق دیگران دلت بزرگکن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طلاق بگیراگه توی ۲۴ طلاق بگیری خیلی بهتره تا اینکه توی ۳۴ طلاق بگیریکلی فرصت خوب برای یه ازدواج بهتر ...

همه همینو میگن. خیلی دوسش دارم اما واقعا قابل اصلاح نبود خیلی گوشش دست خانوادش بود