dinadiri مدیر استارتر عضویت: 1401/10/20 تعداد پست: 189 عنوان همش بهم میگه بچه مردم نگاه چه خوبه و اینا 57 بازدید | 4 پست نمیدونه اون بچه ها چه گوه کاری هوایی میکنن بعد تو مادر های مردم دیدی خودشو بهترین مادر میدونه در حالی که کاراش رفتارش خیانتش به بابام تنها گذاشتن من و رفتن پیش معشوقه اش منو با خاک یکسان کرد راست میگن آدمای خراب روشون زیاده امروز | 09:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شیلا۳۱ عضویت: 1401/07/21 تعداد پست: 2562 پس مشکل شخصیتی دارهاهمیت نده وقتی داره حرف میزنه فک کن رادیو روشن
مینا۲۲۵۶ عضویت: 1400/06/14 تعداد پست: 751 من در طول تاریخ هیچ پدرو مادر بدی رو ندیدم که بدیشونو کردن بگیرن.همیشه برای ظلمی که مردم دلیل دارن
dinadiri مدیر استارتر عضویت: 1401/10/20 تعداد پست: 189 من در طول تاریخ هیچ پدرو مادر بدی رو ندیدم که بدیشونو کردن بگیرن.همیشه برای ظلمی که مردم دلیل دارن خیلی رو مخه واقعا
مینا۲۲۵۶ عضویت: 1400/06/14 تعداد پست: 751 خیلی رو مخه واقعا ولی تجربه به من گفته اگه بتونی از این بحران بگذری و خودت رو ببخشی اونم راحت میبخشی و ازش میگذری.حالا یا باهاش قطع رابطه میکنی یا اگه روزنه ای باقی مونده بود با همون روزنه رابطه ای رو حفظ میکنی