2777
2789
عنوان

یه لحظه بیاین بگین باردارم یا نه

74 بازدید | 8 پست

من کلا پریودهام نامنظمه و تنبلی هم داشتم اخرین پریودم روز ۳ آبان شدم

باید ۳ آذر مثلا میشدم که نشدم و روز ۹ آذر ینی روز ۳۶ رفتم آزمایش بتا منفی بود چون توی اقدام بودم رفتم ازمایش بتا ساده دادم

دیدم باردار نیستم اقدام قطع کردم تا پریود بشم نشدم روز ۴۶ سیکل بیبی چک زدم بعد یک ساعت هاله انداخت بیبی چک سفید که عکسشو میزارم و روز بعدش بی بی چک زدم تا نیم ساعت هاله انداخت حتی شستمش ببینم بخار اب نباشه نرفت هاله و رفتم ازمایش بتا ساده دادم دوباره و توی رنج مشکوک ازمایشگاه بود عدد ۱۵ گفتن باید تکرار کنه امروز ۷۲ ساعت میگذره از بی بی چک و بتا که دادم صبح زود بی بی زدم بی بی چک توی عکس پایینیه زیر ده دقیقه هاله انداخته ولی قشنگ مشخصه حالا میخوام برم بتا بدم دوباره گفتم ببینم نظرتون چیه به نظرتون باردارم یا نه راستی یادم رفت چون سابقه کیست هم دارم روز ۴۷ که رفتم بتا دادم قبلش سونو هم رفتم کیست نداشتم و ضخامت اندمتر ۸ بود

ترتیب بی بی چک از بالا به پایین سفید بالا روز ۴۶ سیکل

صورتی وسط روز ۴۷ و صورتی پایین روز ۵۰ یعنی امروز

عزیزم احتمالش هست باردار باشی منم دقیقا هاله انداخت فکر کنم باردارم🥹 بزار چند روز دیگم بگذره باز بیبی چک بزن یه هفته دیگم برو دوباره بتا بده

منم عکس بیبی چکمو گذاشتم ببین مثل مال شماست؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم احتمالش هست باردار باشی منم دقیقا هاله انداخت فکر کنم باردارم🥹 بزار چند روز دیگم بگذره باز بی ...

مال من توی عکس خیلی کم کیفیت میشه معلوم نمیشه اما مثل مال شماس که من از تو عکس میبینم

منم همینطور شده بودم توجه نکردم اقدام بودم بعد ۴۸روز متوجه شدم که حامله هستم...

مبارکتون باشد روز مادر هم تبریک

فقط 13 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بنی آدم اعضای یک دیگرند چو عضو به درد آورد دگر عضوها را نماند قرار  

منم همینطور شده بودم توجه نکردم اقدام بودم بعد ۴۸روز متوجه شدم که حامله هستم...مبارکتون باشد روز ماد ...

سلام عزیزم من نه روز به تاریخم بخاطر ی خطا مجبور شدم آز بدم بعد ازمایش بتا گفت صفر بتات امکانش هست تا تاریخ پریودم تغییر کنه ؟این ماه اقدام کردم علائم بارداری رو دارم نمیدونم بارداری یا پریودی خیلی استرس دارم😢