2777
2789
عنوان

قانون جدید مهریه

76 بازدید | 8 پست

شوهر من شغلش تجارته .. چن صد میلیارد سرمایه و دارایی داره ولی چون قبل از اجرای مهریه من انتقال داده فرار دین حساب نمیشه!!!! اموال قابل توقیف نداره ... بخاطر همین حکم جلب دادن

با قانون جدید مهریه خداییش انصافه ۱۴ تا سکه بده بیاد بیرون !؟تازه میتونه بابت طلاق هم اذیتم کنه و مجبورم کنه همون ۱۴ رو هم بهش پس بدم تا طلاق بده،،،، همیشه ظالما پیروزن همه قوانین هم به نفعشونتغییر میکنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم فرعون رو آب برد اینا رو چرا خدا روز به روز سرحال تر و پولدارتر میکنهخوش و خرم میگردن

قیمت سکه و دلار ثانیه ای داره میره بالا اینا تنها راهی کهبه ذهنشون رسیدحذف مهریه بود !!!!!!!!!!! یکی نیس بگه اخه مردای ناحسابی تو اینوضعیت کی ازدواج میکنه که حالا بخواد به فکر مهریه باشه

با این کار فقط راهو برا مردایی باز کردین کهقصد دارن زنشونو طلاق بدن ولی از مهریه میترسن