2777
2789
عنوان

طلا بندازم

207 بازدید | 16 پست

سلام بچها چن روز دیگ عروسی برادرشوهرمه منم چن سالی هس هرچی پس انداز داشتم کم کم جمع کردم تونستم یکی دوتا النگو بخرم از پول خودم شوهرم برام چن سال پیش دو سه تایی گرفته قبلا دارم

ولی اونی که خودم خریدم همسرم اطلاع نداره ب نظرتون رونمایی کنم واس عروسی بندازم دستم یا نه ؟

خدایا شکرت 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رونمایی نکن ب نظرم

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
از همین میترسم تا ی چیزی میخواد بخره میگه بیا بریم بفروش بارها اینکار کرده باهام

نشووونش ندی هاااا

دنبال شر میگردی ؟ ولش کن حوصله داری

اینم از دستت میگیره میفروشه

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

نهههه

به عنوان بدل میتونی بندازی بگو سه تا دارم دوتام بدل بندازم بیشتر به چشم بیایم که بگن چه مرد خوبی تو این گرونی هنوز طلاهای زنش دستشه و درنیاورده بفروشه

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷