2777
2789
عنوان

بنظرتون بعد چند روز میتونم برم خونه خودم ☹️☹️☹️

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 37 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سزارین خیلی سختهحالاها بمون اصلا نروسعی کن دخترتو باشوهرت بفرستی بیرون خونه مادرشوهری پارکی جایی. سر ...

یه ثانیه از من جدا نمیشه مادر شوهرم بهش میگه باهام بیا ببرمت چند ساعتی ولی نمیره

عزیزم گناه داره دخترت بد بین میشه به نوزاد فکر میکنه اون اومده جاشو پر کرده دیگه برای هیچکس مهم نیست و همش دعواش میکنن

بشین باهاش حرف بزن بگو تو هنوزم عزیزدل مایی چیزی فرقی نکرده بین ما

اینجام چون همه خسته میشن حوصلشون نمیکشه

مجبورم بخاطر دردم اینجا بمونیم

بعدش میریم خونه خودمون راحت تریم

بنظرم بستگی به خودت داره خواهر همسرم امروز زایمان کرد از فردا کاراشو خودش انجام داد ماشاا..نیازی به ...

خیلی میترسم بخیه هام فشار بیاد و بعدش باز گرفتار بشم

خودمم خیلی ناراحتم واسش ولی بیشتر تو اتاق پیش خودمه حواسم بهش هست

اون طفلی هم الان شوک تولد بچه جدید بهش وارد شده هم نیاز به درک شدن داره...

سرشو با خوندن کتاب قصه و خمیر بازی و نقاشی و بازی های گوشی یا تبلت کنار خودت گرم کن

سزارین خیلی سختهحالاها بمون اصلا نروسعی کن دخترتو باشوهرت بفرستی بیرون خونه مادرشوهری پارکی جایی. سر ...

شوهرم سرکاره بیشتر و دخترم اصلا منو ول نمیکنه هیچ جا نمیره مادرشوهرمم میاد میگه باهام بیا نمیره

دلم به حال خانوما و خودم میسوزه

درد زایمان تحمل کن بچه بزرگ کن و مسئولیت زندگی رو به دوش بکش مرد راحت باشه تهش از اون زندگی سهمت باشه فقط ۱۴ سکه اونم چی سالی یکی

اسی انشالله عاقبت بخیر باشی قدم بچت مبارک باشه

اون طفلی هم الان شوک تولد بچه جدید بهش وارد شده هم نیاز به درک شدن داره...سرشو با خوندن کتاب قصه و خ ...

آره خودم بهش میرسم گوشی بهش میدم یا میگم کتاباتو بیار درس بنویس ولی خب مثل قبل نمیتونم حواسم باشه