2777
2789
عنوان

تو این گرونی خوب مردم پول دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 1511 بازدید | 68 پست

بازار که می رم انقدر شلوغ و همه به خرید

این همه هم ماشین مدل بالا تو خیابون.

خیلی ها ناله ها و نداری هاشون فقط برای من و شماست

یه عده انقدر علاف هستن که راه میافتن دعوا که چرا نظر مخالف من لایک کردی! 😂 در این حد عجیبند!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به خدا چند وقت پیش ی نفر تاپیک زد که میخوام گربه بیارم ماهی ۲۳میلیون برا غذاش کنار گذاشتم

بعد من به خاطر ی شغل با ماهی ۱۵ میلیون مثل سگ این ازمون استخدامی به اون ازمون استخدامی شرکت میکنم

وقتی میگن اقتصاد خرابه منطور این نیست که همه در یه سطحن فقط قدرت خرید کمتر شده مثلا اونی که راحت هرسال سفر خارجی میرفته دیگه سختشه پس سفر داخلی میره ولی شما که سالی یه بار سفر ساده میرفتی دیگه همونم نمیری

اطرافیان من نجومی خرج میکنن ماشاالله همش هم گله و شکایت طرف ده روز پیش آیفون گرفته جدیدا یه کالای بز ...

خواهر همسرم از هر ده کلمه

چهارتاش نداری

ماشاالله چند روز پیش تو مهمونی میبینم دستبند سکه ای گرفته

تو این اوضاع سکه

ادایی نیست

تو این اوضاع دنبال حال خوبن

اما کرایه ی ایفون چیپه

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

ما هفته ی پیش قشم بودیمپولش از کجا بود پراید داریم میخواستیم عوض کنیم شوهرم گفت خیلی وقته جایی نرفتی ...

خب کارتون بی فکری بوده این پول نگه می داشتین به یه زخم زندگی تون می زدین

یه عده انقدر علاف هستن که راه میافتن دعوا که چرا نظر مخالف من لایک کردی! 😂 در این حد عجیبند!

این واقعا عقلتونه ها

دارم صحبت میکنم دنبال ژیر بغل مار هستبد

هی میگید همه همه همه

هی میگید ۸۰ میلیون

یعنی من باید برم کل جمعیت ایران رو ببنیم بعد میام نظر بدم وگرنه خدایی نکرده به ملاهای غلط گیر نی نی سایت بر میخوره

الان چند درصد میگفتم موردقبلوتون بود؟ یا باید میرفتم سرشماری؟

✨کاربری واگذار شده،تاپیک های قدیمی برای من نیست✨

داداشم دیشب پروازداشت به کیش اون جایی کارمیکنه هرسال بهشون هزینه سفرمیدن هزینه خریدلوازم خونه میدن هزینه لوازم تحریر .....همون امتیازاتش جمع کنه یه سفرعالی میشه حتی ۱۰۰۰تومنم ازحقوقش نذاره امااونیکی داداشم یکی ازاین امتیازاتم نداره مشخصه نمیتونه مثل این باشه

کامواصورتی هستم کاربریم تعلیقه

خب اونی که پولدار بوده ،پولدارتر شده ،اونی که فقیر ،فقیرتر

ن اینجوری نیس اونیم ک پولداره سطح زندگیش رفته رفته پایین تر میاد طرف یا بازاریه ک قیمت دلار میره بالا کاسبیش کساد میش چون مردم نمیتونن خرید کنن

و ...

بازار که می رم انقدر شلوغ و همه به خرید این همه هم ماشین مدل بالا تو خیابون. خیلی ها ناله ها و نداری ...

کافه و رستوران ها هم شلوغه

زیر یه تومن هم درنمیاد

✨کاربری واگذار شده،تاپیک های قدیمی برای من نیست✨
خب کارتون بی فکری بوده این پول نگه می داشتین به یه زخم زندگی تون می زدین

عوضش واقعا خوش گذشت بهمون

من ۱۰ سال دیگه تو این سن نیستم ک ازش لذت ببرم

پول ماشین باز میاد اما سفری ک تو ۳۰ سالگی میشه رفتو تو ۴۰ نمیشه واقعا

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️