وای من دارم بہ این امید میخونم تو دانشگاہ دوست پیدا کنم تو دو روز انقدر تاپیک بد راجب دانشگاہ دیدم د ...
دانشگاه بهترین دوران زندگی من بود کلی دوست خوب پایه صمیمی تفریح مسافرت روز آخر با گریه ازهم جداشدیم هنوز که هنوزه بهد سیزده سال از فارغالتحصیل ی هنوزباهاشون درارتباطم
دقیقا تازه پسر هم هشت تو دانشگاه دخترا ده برابر بدتر میشن
پسرا از دخترا صد هیچ بدترن . من تو دانشگاه خودمون با چشمای خودم دیدم ، ک اینکه میگن دخترا هشت ، نه سال زودتر از پسرا عاقل میشن ینی چی . پسرای هم سن و سال خودم واقعا مثل دبستانی ها بودن! متوهم و لوس !
بعد دخترای ابله بخاطر همچین پسر بچه هایی ، هم جنس خودشونو ضایع میکنن ، زیر اب همو میزنن و با هم درگیر میشن !!!
کاربری دست من و دوستمه❤️ بخاطر اینکه اشنا اینجا هست مجبوریم وقتی چیزیو تعریف میکنیم گاهی نسبت ها رو تغییر بدیم پس اونایی ک دنبال سوتی گرفتن هستن زیاد تلاش نکنن😅😂 فداتون😍
دبیرستان خیلی خوب بود برای من . همه از ی محل توی ی سطح بودیم دوست پیدا کردن راحت تر یود هرچند ی سریا خیلی نخاله بودن که همه جا هستن. ولی دانشگاه از هر شهری میان از هر محله تهران میان تفاوت ها خیلی زیاده من دانشگاه اصلا بهم خوش نگذشت بعد ترم های دوم سوم فهمیدم فقط باید درس بخونی تا سریع تموم کنی هیچ چیز دیگه برات مهم نباشه
جوگیرن! و ب شدت لوس و پرمدعا . ینی هرچی تو دانشگاه بیشتر سرت تو کتاب و جزوه ات باشه و از اکیپ و دوست و این چیزا دوری کنی باور کن هم دوران دانشجویی بهتری رو میگذرونی هم برای اینده ات بهتره
کاربری دست من و دوستمه❤️ بخاطر اینکه اشنا اینجا هست مجبوریم وقتی چیزیو تعریف میکنیم گاهی نسبت ها رو تغییر بدیم پس اونایی ک دنبال سوتی گرفتن هستن زیاد تلاش نکنن😅😂 فداتون😍