2777
2789
عنوان

فک میکردم بچه های دانشگاه خیلی بهتر از دبیرستان باشن

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 30 پست
وای من دارم بہ این امید میخونم تو دانشگاہ دوست پیدا کنم تو دو روز انقدر تاپیک بد راجب دانشگاہ دیدم د ...

نه خیلی خوبه اتفاقا

من روحیم باز شده

البته من خوابگاه رو هم میگم

دوستای خوب پیدا کنیی برات عالی میشه

میدونید چرا بهترین دوران زندگی ادم بچگی هست؟ چون گذشته ای نیست حسرتشو بخوری و این کوله بار گذشته هست که ادمو خسته میکنه 

وای من دارم بہ این امید میخونم تو دانشگاہ دوست پیدا کنم تو دو روز انقدر تاپیک بد راجب دانشگاہ دیدم د ...

دانشگاه بهترین دوران زندگی من بود کلی دوست خوب پایه صمیمی تفریح مسافرت روز آخر با گریه ازهم جداشدیم هنوز که هنوزه بهد سیزده سال از فارغالتحصیل ی هنوزباهاشون درارتباطم

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره میدونم به خداوخودت برو بخون بهشون بگو نخوندم و...بعد غرورت میاد پایین ونمرات خوبرویان هم میگیری این چرخه رو هی تکرار کن

لطفا هروقت منو توسایت دیدین دعوا کنین برم درسمو بخونم و پند بدین منو

دقیقا تازه پسر هم هشت تو دانشگاه دخترا ده برابر بدتر میشن

پسرا از دخترا صد هیچ بدترن . من تو دانشگاه خودمون با چشمای خودم دیدم ، ک اینکه میگن دخترا هشت ، نه سال زودتر از پسرا عاقل میشن ینی چی . پسرای هم سن و سال خودم واقعا مثل دبستانی ها بودن! متوهم و لوس !

بعد دخترای ابله بخاطر همچین پسر بچه هایی ، هم جنس خودشونو ضایع میکنن ، زیر اب همو میزنن و با هم درگیر میشن !!!

کاربری دست من و دوستمه❤️ بخاطر اینکه اشنا اینجا هست مجبوریم وقتی چیزیو تعریف میکنیم گاهی نسبت ها رو تغییر بدیم پس اونایی ک دنبال سوتی گرفتن هستن زیاد تلاش نکنن😅😂 فداتون😍

دبیرستان خیلی خوب بود برای من . همه از ی محل توی ی سطح بودیم دوست پیدا کردن راحت تر یود هرچند ی سریا خیلی نخاله بودن که همه جا هستن. ولی دانشگاه از هر شهری میان از هر محله تهران میان تفاوت ها خیلی زیاده من دانشگاه اصلا بهم خوش نگذشت بعد ترم های دوم سوم فهمیدم فقط باید درس بخونی تا سریع تموم کنی هیچ چیز دیگه برات مهم نباشه

من تھرانم دانشگاہ تھران میخوام برم فکر نمیکنم خوابگاہ بدن بھم😭💔

عیب ندارع بهتر شهر خودتی

میدونید چرا بهترین دوران زندگی ادم بچگی هست؟ چون گذشته ای نیست حسرتشو بخوری و این کوله بار گذشته هست که ادمو خسته میکنه 

چیزی که من شنیدم سعی در انحراف کردن بقیه دارن ولی خودشون.....باخت نده بهشون از عمد میگن تو بری تفریح ...

من میخام شروع کنم بخونم

قبلش دست و پا شکسته خوندم

تحت تاثیر حرفاشون قرار گرفتم اشتباه کردم واقعا

ببین اگر تو دبیرستان مث بچه های ۱۰ ساله رفتار میکردن ، تو دانشگاه نث ۵ ساله ها میمونن . ب شدت خودشیر ...

اره دقیقا

اومدم همینارو بگم گفتم ولش کن دقیقاااااا همینن اخه جرااا

اره دقیقا اومدم همینارو بگم گفتم ولش کن دقیقاااااا همینن اخه جرااا

جوگیرن! و ب شدت لوس و پرمدعا . ینی هرچی تو دانشگاه بیشتر سرت تو کتاب و جزوه ات باشه و از اکیپ و دوست و این چیزا دوری کنی باور کن هم دوران دانشجویی بهتری رو میگذرونی هم برای اینده ات بهتره

کاربری دست من و دوستمه❤️ بخاطر اینکه اشنا اینجا هست مجبوریم وقتی چیزیو تعریف میکنیم گاهی نسبت ها رو تغییر بدیم پس اونایی ک دنبال سوتی گرفتن هستن زیاد تلاش نکنن😅😂 فداتون😍

اره میدونم به خداوخودت برو بخون بهشون بگو نخوندم و...بعد غرورت میاد پایین ونمرات خوبرویان هم میگیری ...

من دست و پا شکسته خوندم

خیلی سادم

نباید تحت تاثیر قرار میگرفتم

خاک بر سرم

جوگیرن! و ب شدت لوس و پرمدعا . ینی هرچی تو دانشگاه بیشتر سرت تو کتاب و جزوه ات باشه و از اکیپ و دوست ...

من ترم اولیم

نمیدونستم چیکار کنم چجوری بخونم

ی چن هفته دیگه امتحانا شروع میشه

ای خاک بر سرم ک تحت تاثیر حرفای الکی و دروغ قرار گرفتم

چیکار کنم ب نظرت