2777
2789
عنوان

معلم پسرم😑

| مشاهده متن کامل بحث + 1560 بازدید | 107 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون بچه کوچیک تو دست و پامه هر دقیقه کتابو محکم میگیره و اصلا پس نمیده شوهرمم نیس که نگهش داره

پس برات مهم بوده و یه کمک بوده برات

چرا قبول نمیکنی؟؟؟جای اینکه پیام بدی اعتراض کنی ی ۱ ساعت زودتر پیام میدادی میگفتی میشه ۶ بیاد؟؟؟

پس برات مهم بوده و یه کمک بوده براتچرا قبول نمیکنی؟؟؟جای اینکه پیام بدی اعتراض کنی ی ۱ ساعت زودتر پی ...

اره باید پیام میدادم

ولی فکرشو نمیکردم انقد سختش باشه برای یک دانش اموز اضافی

اینم یه گوشه می نشست

یه ذره بدجنسی کرده که با بچه نه ساله لج کرده ،بخدا به جایی برنمی خورد اگه یه مقدار مهربانتر برخورد م ...

وقتی مادرش به فکر نبوده آن تایم نبوده چرا باید مرد غریبه دلش بسوزه کلاس قانون ومقررات داره

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود که دلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹دل♥️بشود🥲

مردک انگار میخواد چی نشون بده اول گفتن ساعت ۶ هس که من اسم نوشتم اگه فهمیده بودم ۷نیم هس نمیفرستادم

اگه چی نشون بده چرا پول دادی که بهش درس بده

واقعا اصلا از آدمهایی قدر نشناس خوشم نمیاد

خودت معلمی حتما

نه ولی آرزوم بود بودم نشد که بشه

اما عاشق معلمای ابتداییم البته از نوع کسایی که با وجدان درس میدن وبا بچه ها اخلاقشون خوبه.. ومثل معلم پسرت با نظمن

به نظر من اولا تایم کلاس مزخرف بوده تقویتی خواست بزاره از این به بعد بگید پنچ شنبه چیزی بزاره۷ زمان یادگیری نیست اونم با ذهن خسته

دوما همه بچه های ساعت ۷ مثل پسر شما خسته بودن حتما اگه ناراضی بودید باید قبلش میگفتید و اینکه ساعت ۶ فرستادید تو کلاس کار درستی نبوده معلم اگه پسر شما رو راه میداده به بقیه که ۷ رفتن هم برمیخکرده و ناراحتی پیش میومده

کاش یک روزی برسه بگم.... خوب نوبت منم شد... 🌿😍✨