2777
2789
عنوان

خشونت خانگی و پزشکی قانونی

354 بازدید | 10 پست

دوستان من دوماه پیش تو ی دعوا با همسرم ی قسمت از بدنم اسیب دید و بخیه خرد

ردش و عکسای ظرفای شکسته و اون قسمت و بخیه ها هست ردشم که کامل مونده

میخوام برم پزشک قانونی سوالی که دارم اینه

ایا برای همسرم میره که من دارم چیکار میکنم ؟

من فقط نامش رو میخوام

دوم اینکه حتما باید نامه از جایی ببرم پزشک قانونی؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه نمیره .فقط نامه رو داشته باشی حله .اما اگر شماست کنی و پرونده تشکیل بشه میره .البته بعید میدونم بعد دوماه قبول کنند که برای اون موقعست

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔نره خر جماعت درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

نه نمیره .فقط نامه رو داشته باشی حله .اما اگر شماست کنی و پرونده تشکیل بشه میره .البته بعید میدونم ب ...

رد بخیه ها و عکسای ظرفای شکسته و بخیه زدن پام هستش ها

خلاصه و دقیق:

۱) آیا همسرت متوجه میشود؟
خیر. مراجعهی تو به پزشک قانونی بهخودیِ خود هیچ اطلاعی به همسرت نمیدهد. پزشک قانونی به طرف مقابل خبر نمیکند. فقط معاینه و ثبت نظر پزشکی انجام میشود.

۲) فقط نامش را میخواهی؟
پزشک قانونی «نام مقصر» را تعیین نمیکند. فقط نوع آسیب، زمان تقریبی، شدت، باقیماندنِ اثر (جای زخم/بخیه) را مینویسد. اینکه چه کسی مقصر است فقط در صورت شکایت رسمی و توسط مرجع قضایی بررسی میشود.

۳) بدون نامه میشود رفت؟

• برای ثبت رسمی و قابل استفادهی قضایی:
    بله، نامه لازم است (از کلانتری، دادسرا، یا دادگاه).
  • بدون نامه:
    ممکن است فقط معاینهی غیررسمی انجام شود یا اصلاً پذیرش نشوی؛ اگر هم معاینه کنند، گزارش ارزش قضایی ندارد.

نکتهی مهم:
از حادثه دو ماه گذشته؛ پزشک قانونی هنوز میتواند باقیماندنِ اثر آسیب را ثبت کند، حتی اگر زمان گذشته باشد. عکسها و مدارک را حتماً همراه ببر.

اگر فقط هدفت این است که مدرک پزشکی داشته باشی برای بعد، بهترین مسیر:
اول کلانتری یا دادسرا → گرفتن نامه → پزشک قانونی.

این وضعیت زندگی در شأن یک اسپرم برنده نیست.🤡

برای معاینه باید از یه جایی شروع کنی مثلا کلانتری شکایت کنی تا ارجاع بدن به پزشکی قانونی دوماه گذشته و خیلی دیر اقدام کردی بازم برو پیگیری کن اگر لازم باشه دفتر خدمات قضایی هم باید بری . تا وقت ابلاغ و احضار برای شوهرت پیام نمیره

اما اگر چیکار کنم ؟

چی ؟؟عزیزم تا زخم تازه س باید میرفتی برا تشکیل پرونده .الان عکسی که خودت انداختی قبول نمیکنن

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔نره خر جماعت درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو