2777
2789
عنوان

یعنی هر کی ازدواج می کنه مثل من بی خواب میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 929 بازدید | 68 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امیدوارم و اگه بخواهی میشه اما حرف مشاورت رو قبول ندارم. حد وابستگی شما به راحتی از نوشتۀ شما معلومه ...

آره حق با شماست. من خودم میدونم خیلی خیلی خیلی عجیب دوستشون دارم. امیدوارم

😅😅😅فعک نکنم

امیدوار باش. می شه انشاالله. اقتصاد خوب میشه همه کیف میکنن و کیف میکنیم

من خودم چون از فرزند کم بدم میاد دیگرانو همه تشویق میکنم امید میدم بهشون برای فرزند بیشتر. چرا خانواده ها کم بشه تعدادشون بعدا پشیمون میشن وقتی وضعشون خوب شه

منم به خاطر اینکه از خانوادم جدا نشم و پیششون بمونم تا ۳۰ سالگی ازدواج نکردم

بعد ازدواج وقتی میدیدمشون کلی کیف میکردم و همش همونجا بودم چون شوهرم راننده بود و شبها نبود

نگران نباش به اون سختی که فکر میکنی نیست

خونه نزدیک بابات بگیر و هر روز یه سر بهشون بزن

خدا لعنت کنه همه ی زن ومردهای متاهل خیانتکار را
منم به خاطر اینکه از خانوادم جدا نشم و پیششون بمونم تا ۳۰ سالگی ازدواج نکردمبعد ازدواج وقتی میدیدمشو ...

نه شرط بسته همین جا زندگی کنیم توی ساختمون خودمون طبقه دیگه هم داریم. من میگم دوست ندارم از وقتی که با مامان بابا میگذروندم کم بشه وگرنه مشکل این نیست

نه شرط بسته همین جا زندگی کنیم توی ساختمون خودمون طبقه دیگه هم داریم. من میگم دوست ندارم از وقتی که ...

کم نمیشه از این به بعد ۴ تایی خوش بگذرونید

اینجور که بهتره

ازدواج کنی میفهمی به اون سختی که فکر میکردی نیست

خدا لعنت کنه همه ی زن ومردهای متاهل خیانتکار را
من ۳۵ سالمه شوهرم ۴۲ سالشه ما تازه میخواییم بچه دار شیم ولی دیگه زمانی نداریم دوتا یا چند تا بیاریم ...

چرا زمان نداشته باشی ؟!پشت سر هم بیار

بچه های من متولد ۹۰،۹۲،۹۵هستن

تو دنیای علی کریمی ها تو وحید شمسایی باش 🌸غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊