2777
2789
عنوان

یعنی هر کی ازدواج می کنه مثل من بی خواب میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 929 بازدید | 68 پست
چون شوهرم خیلی خیلی خوبه و هیچ کسی این خواستگار رو رد نمی کرد. البته بعد چند سال. سنم خیلی زیاد نیست ...

نه فکر میکردم ۱۸،۱۹ سالته

البته بیشتر از این مجرد میموندی خیلی سختتر میشد ازدواج

بعضی رفتارا برای سنت عیبه

ببخشید گفتم

بخاطر خودته

امیدوارم دغدغه ات برطرف شه

ترکم 🙂‍↔️ با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این دلیل نمیشه برای بچه آوردنبچه خیلی مسئولیت داره اگه علاقه نداشته باشی سخت میشه هم برای خودت هم بچ ...

نه اتفاقا راجب بچه فقط همچین دلیلی ندارم. من اتفاقا اوایل اصلا حتی میگفتم یه دونه بچه هم زیادیه اما یک سالی میشه فکرم عوض شده. خدایی دلیلم فقط این نیست

نه فکر میکردم ۱۸،۱۹ سالتهالبته بیشتر از این مجرد میموندی خیلی سختتر میشد ازدواجبعضی رفتارا برای سنت ...

سن من خیلی زیاد نیست عزیزم همش چند ساله از بیست رد شده

البته تا تعریف تون از سن زیاد و سن کم چی باشه. من اگر سی سالمم بود بازم فکر نمی کردم مجردی برای سی سال بده. من واقعا این تعریفو ندارم از سن

نه اتفاقا راجب بچه فقط همچین دلیلی ندارم. من اتفاقا اوایل اصلا حتی میگفتم یه دونه بچه هم زیادیه اما ...

خوبه پس

دوران نوجوانی بچه دوران سختیه اگه صبر و حوصله نداشته باشی خدای نکرده بچه بیراهه میره

این موضوع ارتباط زیادی با تک فرزند بودن نداره. شما اگه پنج تا بچه هم بودید و همه دختر باز شما این وابستگی رو به پدر و مادرت داشتی. و بنظر من اشتباهه و نشون میده از نظر بلوغ عاطفی دچار اختلال شدی و باید درستش کنی. اتفاقا ازدواج موضوع خوبیه برای اینکه مستقل بشی. شاید از حرفم دلخور بشی اما این حد وابستگی به هیچوجه منطقی نیست و مطمئن باش هم به خودت آسیب میزنی هم به پدر و مادرت هم به همسرت و هم به فرزندی که در آینده خواهد اومد.

سن من خیلی زیاد نیست عزیزم همش چند ساله از بیست رد شدهالبته تا تعریف تون از سن زیاد و سن کم چی باشه. ...

😂😘😘😘 میدونم خوشگلم

من فکر کردم نهایت ۱۹ سالت باشه

نگفتم که زیاده

خانما حساسن به سن درک میکنم 😂😘😘😘😘

خوشبخت باشی

این موضوع ارتباط زیادی با تک فرزند بودن نداره. شما اگه پنج تا بچه هم بودید و همه دختر باز شما این وا ...

خب می تونم یه جوری کنار بیام مدیریت کنم. نه رفتم دو سال پیش تقریبا بود مشاور گفت حق داری این طبیعیه

اما خب حس دوست داشتن من خیلی زیاده راستش. خیلی

تعجب میکنم بعضی ها ازدواج می کنن راحت می پرن توی یه زندگی دیگه

😂😘😘😘 میدونم خوشگلم من فکر کردم نهایت ۱۹ سالت باشه نگفتم که زیاده خانما حساسن به سن درک میکنم 😂� ...

نه حساس نیستم. به خاطر استدلال و نتیجه گیری تون گفتم. جوری گفتید مجرد از این سن بیشتر فلانه و بهمانه حس کردم دل کاربرهای دیگه رو می شکنید خدای نکرده ناخواسته

خب می تونم یه جوری کنار بیام مدیریت کنم. نه رفتم دو سال پیش تقریبا بود مشاور گفت حق داری این طبیعیها ...

امیدوارم و اگه بخواهی میشه اما حرف مشاورت رو قبول ندارم. حد وابستگی شما به راحتی از نوشتۀ شما معلومه. اما جای نگرانی نیست. مهم اینه که شما خودت بخواهی که حل بشه و میشه.

نه حساس نیستم. به خاطر استدلال و نتیجه گیری تون گفتم. جوری گفتید مجرد از این سن بیشتر فلانه و بهمانه ...

باتوجه به شرایط شما گفتم حرف بدی نزدم

گفتم اگه بیشتر از این پیش پدرمادرتون بمونید

از این سخت تر میشه ازدواج براتون چطور الان نمیتونی خودتو با شرایط وفق بدی

منظورم اونه

خدای نکرده قصدم اون نبود که برداشت کردی

خب می تونم یه جوری کنار بیام مدیریت کنم. نه رفتم دو سال پیش تقریبا بود مشاور گفت حق داری این طبیعیها ...

خب اونا به اندازه شما مهر و محبت و توجه از پدرمادر ندارن