2777
2789
عنوان

یعنی هر کی ازدواج می کنه مثل من بی خواب میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 918 بازدید | 68 پست
خوب شما که میخاستی این همه به فکر مامان و بابات باشی چرا ازدواج کردی؟ چرا با احساسلت کسی دیگه میخای ...

می دونه خودش می دونه خیلی وابسته م. شوهرم دو سال بیشتره خواستگارم بود یک بار الان نیست که اومد خواستگاری. قبول کرد و منو مطمئن کرد از این ازدواج. حتی خانواده ش هم مطمئنم کردن حتی بابا مامان خودمم . خب نمی دونم شاید به قول شما نتونم از پس این تقسیم محبت بربیام.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای جانم مبارکه دو سال دیگه هم یکی بیار هنوز سنی نداری که

ممنون گلم ولی چون من نه خودم پدرو مادرم زنده است و نه همسرم و هر دو خیلی تنهاییم و کسیو نداریم خیلی واسم سخته بخوام دوتا پشت هم بیارم همین یکی هم خیلی سخته

دست‌خدابالای‌هردستیه.. به‌اون‌توکل‌کن:)🤍️« می‌شنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتماد‌برخدا‌   مُحکَم‌ترین‌امید‌مَن‌است...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪام‍‌ش س‍‌ه‍‌م دݪ ه‍‌ای‍‌ی س‍‌ت ک‍‌هب‍‌ه س‍‌م‍‌ت خ‍‌داس‍‌ت 🦋🤎 ↝

من ۳۵ سالمه شوهرم ۴۲ سالشه ما تازه میخواییم بچه دار شیم ولی دیگه زمانی نداریم دوتا یا چند تا بیاریم ...

بنظرم تک فرزندی خیلی باکلاسه من همیشه دوست داشتم تک فرزند باشم زمان ما فقط اونایی که خیلی شیک و روشن فکر و پولدار بودن تک بودن

دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!

منم تک فرزندم اما شرط پدرم برای ازدواج این بود که داماد بیاد تو ساختمون ما الان ۱۶ساله مزدوجم و طبقه ...

مام از این مشکلات نداریم اینا حل شده ست

فقط بازم با وجود این احساس می کنم یکی اومده وسط زندگی مون. الان حسم بهش اینه

من ۳۵ سالمه شوهرم ۴۲ سالشه ما تازه میخواییم بچه دار شیم ولی دیگه زمانی نداریم دوتا یا چند تا بیاریم ...

چرا فرصت ندارین عزیزم ها؟من دیدم اطرافیانم فامیلام سنشون بیشتر شماهان هنوز دارن میارن بچت 2 سالش شد باز اقدام کن عزیزم

ای بابا. کجاش روشنفکریه

اون زمان این شکلی بود

اونایی که خیلی ادعای باکلاسیشون میشد تک بودن و اکثرانم در رفاه بودن و همه چی داشتن همیشه حتی اونایی ک وضع خانوادشون معمولی بود اما همشون پولدار بنظر میرسیدن

دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!