2777
2789

من هیچ وقت دلم نخواسته بابا مامانمو تنها بذارم هیچ وقت. هم چون خیلی دوستشون دارم هم چون تک فرزندم هم چون اونا خیلی خیلی خوبن و اصلا دلم نمی خواد از این خونه برم. برم که نه یعنی فیزیکی. چون شرط هایی گذاشتم که خیالم تقریبا از این مسئله راحته. ولی خب از این لحاظ که حالا دیگه باید محبتم به اونا رو با یکی دیگه هم شریک بشم.

خوابم نبرده از وقتی عقد کردم. شوهرم آدم خوبیه خیلی خیلی خوب. ولی کاش تک فرزند نبودم. کسی بوده مثل من اصلا دلش نخواد محبت خونواده اولشو با زندگی جدیدش تقسیم کنه؟ من واقعا نمی تونم هیچ رقمه.

چقدر زود همه چیز ردیف شد. انگار از وقتی اومد خواستگاری و چند وقت به پام نشست تا حالا همین دو سه روز پیش بوده

من نخواستم این بارم بهش بله بگم. بابام اینا خودشون گفتن این طوری نوه میاری برامون ما رو هم خوشحال تر می کنی. ای خدا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ۳۵ سالمه شوهرم ۴۲ سالشه ما تازه میخواییم بچه دار شیم ولی دیگه زمانی نداریم دوتا یا چند تا بیاریم فقط یکی ،من نگرانیم اینه بچه ام تک فرزند بشه غصه نخوره وقتی بزرگ شد بگه کاش تنها نبودم تک فرزندی بنظرت خیلی بده ؟

دست‌خدابالای‌هردستیه.. به‌اون‌توکل‌کن:)🤍️« می‌شنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتماد‌برخدا‌   مُحکَم‌ترین‌امید‌مَن‌است...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪام‍‌ش س‍‌ه‍‌م دݪ ه‍‌ای‍‌ی س‍‌ت ک‍‌هب‍‌ه س‍‌م‍‌ت خ‍‌داس‍‌ت 🦋🤎 ↝

دکتر برو تا دوقلو بشه بچه ات

الان باردارم 😊

دست‌خدابالای‌هردستیه.. به‌اون‌توکل‌کن:)🤍️« می‌شنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتماد‌برخدا‌   مُحکَم‌ترین‌امید‌مَن‌است...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪام‍‌ش س‍‌ه‍‌م دݪ ه‍‌ای‍‌ی س‍‌ت ک‍‌هب‍‌ه س‍‌م‍‌ت خ‍‌داس‍‌ت 🦋🤎 ↝

حالا کم کم از شدت این فکرو خیال کممیشه ولی چون تو خونه پدری بهترین خاطرات و حس و حال رو داشتید واسه همیشه به اون سمت کشش خاصی دارید. فقط جوری نباشه به زندگی مشترکتون آسیب بزنه ولی در کل چیز بدی نیست خودتون رو اذیت نکنید. خونه پدرو مادر تا یه سنی پاسخگوی نیازهای ما هستش و از یه جا به بعد باید بریم

بزرگترین مصیبتی که یک مرد میتواند دچار آن شود زندگی با یک زن بساز است

کم کم درست میشه و به تعادل میرسه

خونتون رو نزدیک خونه پدرومادرت بگیر

ولی خب شوهرت هم گناه داره خودت رو بذار جای شوهرت

اگه ایشون مثل تو بود و محبت اصلیش برای پدرو مادرش بود چه حسی بهت دست میداد

ترکم 🙂‍↔️ با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم