2777
2789
عنوان

حس میکنم یه زباله ام

| مشاهده متن کامل بحث + 924 بازدید | 77 پست
بهتره از یک وکیل کمک بگیریداون دستش به جایی بند نیست از شما انتظار دارهاگر خوزستان تشریف داشتین همین ...

نه والا خوزستان نیستیم😭😭😭😭خدا خیرتون بده ارومیه ام

نه بیسواد بود به ما گفته بود بدهی برادر شما۴۰۰میلیونه بعد ک داداشمو گرفتن تازه اونجا بما گفتن این شر ...

بهش بگید بره تحقیق کنه شرکت منحل شده حکم ورشکستگی گرفتن که اومدن سراغ شریک

یا داداشتون از حساب شخصی چک کشیده ۴۰۰ ت و میخوان بقیه رو باهاش حساب کنن ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دو سال از شما بزرگتره چطور تشخیص ندادی فکر کردی پیره؟ ولش کن دیگه بهش پیام نده

اخه نمیدونین ک چجوری حرف میزد میگفتم حاج آقا امیدم اول به شما بعد به خداست میگفت نهههه اول و آخر خدا

ماسعیمونو میکنیم بقیش دست خدا

دیروز پیشو پیدا کردم خودم اینستا ندارم با اینستای شوهرم رفتم دیدم کلا از شهدا از کربلا از خدا و پیغمبر پست گذاشته

تشریف ببر اجرای احکام مدنی که جلبشو صادر کرده بپرس بدهی چقدره و اطلاع بده بهم

شخص بخاطر صد تا جلب که بازداشت نمیشه همزمان

شرکت پابرجاست احتمال ۹۹ درصد چک شخصی کشیده و جلب شده . هنوز شریک مسولیت نداره

بهش بگید بره تحقیق کنه شرکت منحل شده حکم ورشکستگی گرفتن که اومدن سراغ شریک یا داداشتون از حساب شخصی ...

یک میلیاردو دویست چکه ۴۰۰مال داداشمه حکم ورشکستگی خواست بگیره گفتن هفت خوان رستمی خواست شرکت رو منحل کنه گفتن بدهی داره نمیشه باید بدهی تصویه بشه مثل کلاف سردرگمه 😭😭😭😭

بخدا من اصلا نمیشناختمش فقط بخاطر برادرم کمک خواستم ک توشهرمون یه جایی رو بهم معرفی کنه اصلا نخواستم ...

عزیزم تو یه زن باشرف و با نجابتی همین که خواسته اون حیوون رو بهش پاسخ منفی دادی نشون میده خیلی با شخصیتی اون آشغاله نه تو خدا کمک میکنه مشکل برادرت حل میشه

فقط 12 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اخه نمیدونین ک چجوری حرف میزد میگفتم حاج آقا امیدم اول به شما بعد به خداست میگفت نهههه اول و آخر خدا ...

ای داد بیداد

خیلیا هستن به اسم شهدا. و دین سو استفاده میکنن

فقط 12 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یک میلیاردو دویست چکه ۴۰۰مال داداشمه حکم ورشکستگی خواست بگیره گفتن هفت خوان رستمی خواست شرکت رو منحل ...

اینجوری نیست . از یک وکیل کمک بگیرین قطعا درست میشه

تا وقتی که شرکت پابرجاست شریک مسولیت نداره

سرنخ از حکم جلب هست که تشریف ببرید اجرای احکام مدنی شهرتون که صادر کرده بپرسید چقدر بدهی داره شاید با همون ۴۰۰ فعلا رها شد

حتی بدهی شخصی باشه میتونین اعسار بزنید