2777
2789

شما هم به نیت اینکه خداوند دوباره نور و روشنایی رو به چشم پسرم برگردونه یک صلوات هدیه کنید به نرجس خاتون مادر آقا صاحب الزمان «عج»

بگین الهی امروز این مادر دلشکسته خبرهای خوب بشنوه 🙏😔

الهی حاجتروایی همتون🙏

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ

«وَإِن يَكَادُ الَّذِينَ كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ * وَمَا هُوَ إِلَّا ذِكْرٌ لِّلْعَالَمِينَ»

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ان شاالله خوب میشه

براحاجتم یه صلوات مهمونم کنید خدا جونم یه فرزند سالم و صالح از تو میخوام سپاسگزارم بحق ام البنین مادر ابوالفضل ص فرزندسالم بهم بده. ۱۸اسفند ماه با اولین انتقال مثبت شدم خدایا شکرت 

سلام مهربانو جان برای پسرتون حمدشفا خوندم و صلوات فرستادم ان شاالله هر حاجتی داری زود زود برآورده بشه خدا به دلهای شکسته نظر ویژه داره شک نکن،لطفا برای حاجت منم حمد بخونین به نیت برآورده شدن حاجتم که دعای مؤمن در حق مؤمن زودتر برآورده میشه

گذر زمان ثابت می‌کنه که هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست.

خوندم

فقط 22 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات هم برای من بفرست و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی ... باردار نیستم تیکر همینجوری هست