2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو فرهنگشون بد نمیدونن

چیو بد نمیدونن تو همون کشورشون خیلی بابت این موضوع گارد گرفتن و یه جنجالی بپا کردن تو فضا مجازی

کلن خم شدن و بوسیدن پای کسی تحقیر حساب میشه حالا هر کشوری باشه

چیو بد نمیدونن تو همون کشورشون خیلی بابت این موضوع گارد گرفتن و یه جنجالی بپا کردن تو فضا مجازیکلن خ ...

خودشون کلیپ گرفتن و وایرال کردن بهرحال میدونستن چیکار میکنن میخواستن خشم عمومی همه رو برانگیخته کنن که موفق هم شدن مثل بلاگرا دنبال جنجالن اینام

خودشون کلیپ گرفتن و وایرال کردن بهرحال میدونستن چیکار میکنن میخواستن خشم عمومی همه رو برانگیخته کنن ...

چی بگم ارزش خانمش رو چقدر آورد پایین خدا لعنتشون کنه

چی بگم ارزش خانمش رو چقدر آورد پایین خدا لعنتشون کنه

شایدم مادرشوهره عفریته بوده میخواسته از الان رو عروسش سوار شه که فک نکنه بعداً که با پسرش تو زندگی جا افتادن زنه همه چیزو در اختیارش بگیره 😂🤦♀️

شایدم مادرشوهره عفریته بوده میخواسته از الان رو عروسش سوار شه که فک نکنه بعداً که با پسرش تو زندگی ج ...

نه فداتشم به پسر هم داشتن که زود رفت مامانش رو بغل کرد چهار پنج ساله بود پسرش انگار عروس رو از خونه انداخته بود بیرون وقتی راش دادن تو خونه از در که وارد شد شوهرش گفت اول خم شو پای مادرم ببوس بعد بیا تو 💔

چ مادرشوهر پروویی ام بود میگم عکس بگیر عکس بگیر

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

من زیاد نسختم چون توفرهنگ اینا عادیه ..ولی اون کلیپ ک طرف باباشو که یه پیرمرد بود کتک میزد خیلی داغونم کرد

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.