2777
2789

خب شاید گلوش چرک کرده.

البته اطفال برای بچه منم داد.

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچت چند سالشه علایم چی بود

یک سال

آنفولانزا داشت. تب، بیحالی و بدن درد آبریزش، سرفه تک

کوچکترین علامت شروع عفونت رو اگر ببینن، آنتی بیوتیک رو میدن. اگر اطفال نوشته باشه، بدون نگرانی بده

کپسول اسلتامیویر هم براش نوشت

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟

درسته آنتی بیوتیک رو نباید بی رویه مصرف کرد، اما به جاش، خیلی لازمه.

شما که دوست نداری بچه ات دور از جونش ذات الریه بگیره؟

چیزی که تاکید دارن،ممنوعیت مصرف خودسرانه است.

درسته آنتی بیوتیک رو نباید بی رویه مصرف کرد، اما به جاش، خیلی لازمه.شما که دوست نداری بچه ات دور از ...

میدونی دکتر روز اول که تب شدید داشت گفت چرک نداره

فرداش یه دکتر دیگه که چک کرد گفت گوش قرمزه و گلو خلط داره برا همین میترسم

روز چندم تب چرک خشک کن شروع کرد

من تب رو نمیذارم به ۲۴ ساعت بکشه

بالای ۳۹ درجه تب داشت، ناگهان هم تب کرد. زیر ۲۴ ساعت بردم اطفال.

ببین من چهارتا بچه دارم. یک ساله تا ۱۲ ساله

سه تا متخصص اطفال رو قبول دارم و بچه هام رو بسته به اینکه کدومشون سریعتر نوبت میدن میبرم پیششون.

توی موارد شدید آنفولانزا، حتی اون پزشکی که هرگز انتی بیوتیک نمیده، حداقل آزیترومایسین رو تجویز میکنه. با کوچکترین التهابی میدن.

چرا شما اینقدر وسواس گرفتی سر داروهای بچه؟ نگران چی هستی؟