2777
2789
عنوان

زن ذلیل ترین ادم دورتون

| مشاهده متن کامل بحث + 921 بازدید | 63 پست
ززن دوست می خواستم بنویسم گفتم منظورمو شاید اشتباه بفهمید حسودی نمی کنم اتفاقا می رم خونشون عشق می ک ...

داداشم ی زن مطلقه میخاد بخاطرش خون ب پا کرده همیشه تو خونه دعوا هس

فقط 3 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عجیبه. نمیتونم اینارو قضاوت کنم چون نمیشناسمشون ولی بعضی وقتا خود دخترم ممکنه خیانت میکنه که عین خیا ...

اصلا نمی زاره دختره بره بیرون با دوستاش رفتنی هزار بار زنگ می زنه من که درک نمی کنم دختره رو

وا چقد آدمای اینجا خونواده های دیکتاتوری دارنبه انتخاب هم احترام نمیذارن

مشکل اینجاس ک احترام ک نزاشته ب خودش و خانواده فرصت نداده یا سعی نکرده خانواده راضی کنه.زمان ب خانواده برای رضایت نداده و چون سر خود اول کاراش پیش برده و بقیه دکوری میخاد برای همین بقیه ناراحتن و متاسفانه حرف های خوبی درمورد اون خونواده زده نشده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

اصلا نمی زاره دختره بره بیرون با دوستاش رفتنی هزار بار زنگ می زنه من که درک نمی کنم دختره رو

مردای خیانت کار ، خیلی رو زنشون حساس میشن و میترسن نکنه کارایی که خودشون با زن مردم کردن، بقیه هم با زن خودشون بکنن. ولی احتمالا زنای خیانت کار برعکس، بی تفاوت میشن به شوهرشون و دیگه براشون مهم نیس شوهرشون خیانت کنه.

اون که دیگه اسمش زندگی نیس

خداروشکر ازین آدمای عوضی دور و برم ندیدم

مرد ایرانی و این کارا! چقد جنتلمنه.

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
داداشم ی زن مطلقه میخاد بخاطرش خون ب پا کرده همیشه تو خونه دعوا هس

عجب. اشکالشو نفهمیدم! چرا زن رو مثل کالا میبینین که دست دوم شده!

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
مشکل اینجاس ک احترام ک نزاشته ب خودش و خانواده فرصت نداده یا سعی نکرده خانواده راضی کنه.زمان ب خانوا ...

آره این حرفا درسته

ولی کاریش نمیشه کرد و به هر حال انتخاب با پسره.

و خونواده مجبوره کنار بیاد با انتخاب پسرش. ازدواج تحمیلی نیس و نمیشه که پشت اعضای خونواده رو خالی کنن. هر کسی خودش باید تصمیم بگیره. یه جا میخوندم آدما حق انتخاب خواهر و برادر و پدر و مادر ندارن و تنها کسی که صد در صد خودشون حق انتخاب دارن، حق انتخاب همسره.

رفتار پسره با پدر و مادرشم انعکاس رفتاریه که پدر و مادر تو بچگی این پسر داشتن.

عجب. اشکالشو نفهمیدم! چرا زن رو مثل کالا میبینین که دست دوم شده!

موضوع ازدواج اولش نیس.داداشم مجرده.دوبار خانم ازدواج کرده جدا شده.بعد طلاقش اصلا اولویت نیس ازشون حسابی بدگویی شده درمورد داداشش گقتن خاافکارن زندان رفتن..خانواده من از این نگران و ترسیدن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

خب منم شوهرم ۹۰درصد مواقع صبحونه باخودشه اماده میکنه قهوام خودش درس میکنه واسمون

کارای خونه یکم زیادبشه کمک میکنه شستن میوه نظم دادنشون تویخچال😐وقتیم ک مهمون میادمن یجامشینم خودش پذیرایی میکنه بعدم ک رفتن خودش همچیو تمیزمیکنه سرجاش میزاره من فقط ظرفارومیشورم🤣ولیداصلازن زلیل نیس مغروره و افعی

معراج رفته بودببیند خدا کجاست معراج دیدوگفت ببین تاکجاعلیست❤️💚💙💫اللهم عجل فرجه مهدی💚

🤣🤧 من دایی هام هستند

آقا من من نمیکم زن ذلیل ولی به کارهای کردن هنگ کردم دای م

مامان بزرگم فوت شده بود پای خودشم روز شکسته بود خانومه اصلا دنبالش نبود این این خونه ی اون خونه دنبال زنش روز خاکسپاری نشسته موهای خانوم شو شونه میکشه بعضی کارها واقعا تو جمع جلوه خوبی نداره به یه چشم دیکع بهنظر میاد

آره این حرفا درستهولی کاریش نمیشه کرد و به هر حال انتخاب با پسره.و خونواده مجبوره کنار بیاد با انتخا ...

اگه ارومتر پیش کیرفت و اجازه و فرصت میداد خانواده راصی میشد متاسفانه فرصت نداده.تنهایی دختر نامزد کرده انگشتر و خرید لیاس انجام داده بدون اینکه ب مادرم اطلاع بده.حالا برای اینکه راهش نمیدن تنهایی عقدش کنه توقع داره راضی بشه بیاد.مشکل داداش منه.بعد گفتن داداشای پسره خلافکارن و زندان رفتن مسلما خانوادم با این مورد کنار نمیان و رفتار داداشم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...