همسرعلی مدیر استارتر عضویت: 1397/02/06 تعداد پست: 310 عنوان دلم گرفته 167 بازدید | 27 پست بچه ها خیلی دلم گرفته دارم خفه میشم نمیدونم چیکارکنم😢😢 ❤️💋خیلی حس خوبیه عشقت بشه همسرت خدایا مرسی❤️💋همسرم مواظب خودت باش یک موی تو شاهرگ من است❤ مواظب خودت باش تو امانت منی دست خودت💏💑 1397/02/11 | 22:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شکست_خورده عضویت: 1396/09/10 تعداد پست: 7691 گریه کن دلت واشه ❤️خدایا پناهم باش ❤دوسداشتی یه صلوات واسه مشکلم بخون رفیق دمت گرم🌷
همسرعلی مدیر استارتر عضویت: 1397/02/06 تعداد پست: 310 چیشده خواهر؟ مهمون اومدم خونه مامانم حالا دوروزه اینجام یجوری باهام برخورد میکنن انگار غریبم و یکاری میکنن بفهمم اضافی ام اینجا ❤️💋خیلی حس خوبیه عشقت بشه همسرت خدایا مرسی❤️💋همسرم مواظب خودت باش یک موی تو شاهرگ من است❤ مواظب خودت باش تو امانت منی دست خودت💏💑
شکست_خورده عضویت: 1396/09/10 تعداد پست: 7691 مهمون اومدم خونه مامانم حالا دوروزه اینجام یجوری باهام برخورد میکنن انگار غریبم و یکاری میکنن بفهمم ... امکان نداره ❤️خدایا پناهم باش ❤دوسداشتی یه صلوات واسه مشکلم بخون رفیق دمت گرم🌷
همسرعلی مدیر استارتر عضویت: 1397/02/06 تعداد پست: 310 مـنم. گریه کن آروم شی گریه که خیلی میکنم دلم داره میترکه ❤️💋خیلی حس خوبیه عشقت بشه همسرت خدایا مرسی❤️💋همسرم مواظب خودت باش یک موی تو شاهرگ من است❤ مواظب خودت باش تو امانت منی دست خودت💏💑
نازگل123 عضویت: 1396/05/10 تعداد پست: 74614 مهمون اومدم خونه مامانم حالا دوروزه اینجام یجوری باهام برخورد میکنن انگار غریبم و یکاری میکنن بفهمم ... خیلی حس بدیه عزیزم.
همسرعلی مدیر استارتر عضویت: 1397/02/06 تعداد پست: 310 امکان نداره بخدا دا ن بازبون خودشون میگن نمون اینجا باشوهرت بیا مهمون شامتو بخور ناهارتو بخور برو ❤️💋خیلی حس خوبیه عشقت بشه همسرت خدایا مرسی❤️💋همسرم مواظب خودت باش یک موی تو شاهرگ من است❤ مواظب خودت باش تو امانت منی دست خودت💏💑
شکست_خورده عضویت: 1396/09/10 تعداد پست: 7691 گریه که خیلی میکنم دلم داره میترکه عزیزم هممون درد داریم بی خیال ❤️خدایا پناهم باش ❤دوسداشتی یه صلوات واسه مشکلم بخون رفیق دمت گرم🌷
shekasteh عضویت: 1397/01/04 تعداد پست: 2021 بخدا دا ن بازبون خودشون میگن نمون اینجا باشوهرت بیا مهمون شامتو بخور ناهارتو بخور برو ینی چی خب تو هم کمتر برو 🌺اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم🌺
شکست_خورده عضویت: 1396/09/10 تعداد پست: 7691 بخدا دا ن بازبون خودشون میگن نمون اینجا باشوهرت بیا مهمون شامتو بخور ناهارتو بخور برو به حق چیزای نشنیده ❤️خدایا پناهم باش ❤دوسداشتی یه صلوات واسه مشکلم بخون رفیق دمت گرم🌷
همسرعلی مدیر استارتر عضویت: 1397/02/06 تعداد پست: 310 خیلی حس بدیه عزیزم. خییییلیییییای کاش الان خونه خودم بودم تااینجا اینقد تحقیر نشمیاحداقل کاش شوهرم الان کنارم بود تا آروم میشدم ❤️💋خیلی حس خوبیه عشقت بشه همسرت خدایا مرسی❤️💋همسرم مواظب خودت باش یک موی تو شاهرگ من است❤ مواظب خودت باش تو امانت منی دست خودت💏💑
nazoknarenji عضویت: 1396/10/04 تعداد پست: 13419 ان شاءالله که این طوری نیست و داری اشتباه میکنی شاید خیلی حساس شدیو اگه واقعا این طوریه خب برو خونتون چراموندی؟ من شیعم،حیدر آقامه