2777
2789

شون توی کنکور صفره عذاب وجدان میگیرم ولی میگم شاید توی دانشگاه بدردم بخوره یا بعدا خاستم به کسی یاد بدم هعی بالاخره باید خودمو قانع کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من رشتم ریاضیه گاهی خدا رو جلو چشام حس میکنم🤣

وای همیشه برام سواله اینا که میرن رشته های ریاضی چطوری واقعا سرشون میشه اون همه مبحث🤣من حتی ساده کردن کسر و مخرج مشترک گیری هم تر میزنم

من یه دوست داشتم سه رقمی شد کلا حذف کرده بود اونا رو رشتش ریاضی بود پایش به شدت قوی تازه باباش هم مع ...

وقتی پدر یا مادر ریاضی بلد باشه خیلی احتمالش زیاده بچه هم ریاضیش خوب باشه.اصلا زیاد به استعداد نیست.همین که توخونه جواب یوالا رو به راحتی براش توضبح بدن یاد میگیره

وقتی پدر یا مادر ریاضی بلد باشه خیلی احتمالش زیاده بچه هم ریاضیش خوب باشه.اصلا زیاد به استعداد نیست. ...

دقیقا اخه بابای این از بچه ها پولکلاس خصوصی می گرفت نمونه سوال می داد بعد شبا با دختر خودش کلی کار می کرد یادش می داد🤕 همش تو کلاس بقیه دبیرا می گفتن استعداد داره😬

دقیقا اخه بابای این از بچه ها پولکلاس خصوصی می گرفت نمونه سوال می داد بعد شبا با دختر خودش کلی کار م ...

نه تو فکر کن وقتی تو خونه بیکارن چقد میتونن ریاضی کار کنن با اون بچه.ولی پدر مادرای دیگه که بلد نیستن بچشون یا نمیاد سوالا و اشکالاتشو بگه چون میدونه پدر مادرش بلد نیستن یا باید بره کلی کلیپ اموزشی از گوگل ببینه تا خودش هندل کنه درساشو یا پولدار باشه کلاس جبرانی بره ولی در کل خیلی کند ریاضی یاد خواهد گرفت ولی تو مورد اول پدر مادری که ریاضی بلدن همیشه بالاسرتن و به راحتی و به سرعت جواب و راه حل رو برات توضیح میدن

نه تو فکر کن وقتی تو خونه بیکارن چقد میتونن ریاضی کار کنن با اون بچه.ولی پدر مادرای دیگه که بلد نیست ...

درسته من خودم از بس فیلم اموزشی دانلود می کردم ولی اخرش به کیفیت اینکه تو خونه بابات یادت بده نبود همش می لنگید یه جای کارم