2777
2789
عنوان

تا حالاشده دلتون دعوا بخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 164 بازدید | 28 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتما برید پیش روانشناس اینجوری نه تنها خیلی اذیت میشید اعتماد به نفستان هم لطمه میبینه

اعتماد بنفس که کلا ندارم... 34 سالمه یه بچه 3 ساله از من بیشتر اعتماد بنفس داره

فقط 27 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مادر و پدرای خیلی سختگیر ، بهترین دروغگو ها رو تحویل جامعه میدن
من مدام تو ذهنم با خودم دعوا دارم

قبلنا تو دهنم مدام خانواده شوهرم باهام دعوا میکردن

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

اعتماد بنفس که کلا ندارم... 34 سالمه یه بچه 3 ساله از من بیشتر اعتماد بنفس داره

خیلی اوقات صدای مادر وپدرمان توی بچگی ،وقتی بزرگ میشیم میشه صدای ذهن خودمون به خودمون

البته یک فرضیه است

اما راه حل داره ومیتونید از خودتون اون چیزی بسازید که انتظارش رادارید

قبلنا تو دهنم مدام خانواده شوهرم باهام دعوا میکردن

من بخاطر همونا تو ذهنم با خودم دعوا میکنم... چون همشون باهام قطع رابطن... خودمو مقصر میدونم و با خودم بحث میکنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من بخاطر همونا تو ذهنم با خودم دعوا میکنم... چون همشون باهام قطع رابطن... خودمو مقصر میدونم و با خود ...

باهاشون صحبت کردید؟علت را پرسیدید ازشون ؟

چون ممکنه اصلا دلیل دیگه ای داشته باشن واصلا مقصر شما نباشید

باهاشون صحبت کردید؟علت را پرسیدید ازشون ؟چون ممکنه اصلا دلیل دیگه ای داشته باشن واصلا مقصر شما نباشی ...

اره خب میدونم... من تو خانواده کم جمعیت بزرگ شدم که رفت وآمد با فامیل صفر بود.. خونواده همسرم پرجمعیت و اهل رفت وآمد زیاد. اوایل ازدواج زیاد میومدن خونمون منم روی خوش نشون ندادم... اونا هم کلا قطع رابطه کردن. بجای اینکه مدیریت کنن کمتر بیان...

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره خب میدونم... من تو خانواده کم جمعیت بزرگ شدم که رفت وآمد با فامیل صفر بود.. خونواده همسرم پرجمعی ...

خوب چند بار دعوتشون بکن روی خوش نشون بده که جبران بشه

وبهشون بگو دلت میخواد بیش تر بیان