2777
2789
عنوان

شوهرم میگه تو آبروی منو میبری

274 بازدید | 10 پست

منو شوهرم شاغلیم خونه هم داریم ولی ماشین نداریم پولم نداریم

دخترم تب کرده بودوسط شب با اسنپ رفتیم درمونگاه

امپول نوشت کفت برید فلان جا تزریق

ما نداریم، فاصله درمانگاه هم یه خیابون بود که دیگه اسنپ نگرفتیم من گریه کردم گفتم وسط شب با بچه مریض بغل ما بدبختیم

گفت اینچیزارو میگی فردا جلو خانوادت میگی فکر میکنن چه خبره

خب بچه ها این شرایط نداری مگه نیس؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لطفا شرایط همسرتو درک کن درسته بچت تب کرده نگران بودی زودتر تزریقاتی برسین ولی همسرتو غرورش میشکنه موجودیش شاید در حدی نبوده که اسنپ بگیره.. ان شالله ماشینم میخرین

حق که با شوهرته

ولی خب شما هم نگران بچه ات بودی دیگه

فردا از شوهرت معذرت خواهی کن

دیگه هم با آبروی شوهرت بازی نکن مثلا فکر کن اگه جلوی بقیه بگی که آدم بدبختی هستی چه توهین بزرگی به شوهرت کردی

الهی عزیزم...

ولی مرد غرور داره اخه

مرد همینه ...غرور داره عزیزم

ی بار مامانم پیله کرده بود زودتر برا خودمون فرش کف هال بگیریم ، به مامانم گفتم ی چند وقته دستمون تنگه فعلا توانایی خرید نداریم .سر تایمش حتما

هفته بعدش مامانم اومد خونمون هدیه برامون فرش اورد. شوهرم شنید خیلی ازم ناراحت شد ، تا ۲ هفته ازم دلخور بود ، میگفت من دوست ندارم به چشم بقیه خودم و زندگیمون اینجور بیاد.

هنوزم که هنوزم بهم تاکید میکنه بابت اون موقع .

خانمی کن بانو

غرور مردتو حفظ کن ، مرد هرچقدر هم بی جنم باشه احساس بی عرضگی میکنه زنش شروع میکنه از،وضعیت مالی بلند بلند گله کردن

و متاسفانه این حسه باعث نمیشه که به خودش بیاد

ارزو های بزرگ ، 

تو این سرما بهت حق میدم اذیت شدی از اونطرف استرس بچه مریض و دکتر باعث شد جوش بیاری

اما تقصیر شوهرتم نیس الان بهش توپیدی و اینکه شاید قبلن حرفی جلو خانوادت گفتی و شوهرت از قضاوتشون اذیته که اینطور ناراحت شد

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی