2777
2789
عنوان

بهترین روش جلوگیری برای عروس

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 26 پست

من ماما هستم

تو ابتدای ازدواج تا نهایتا سه ماه،از قرص استفاده کن و بعدش کاندوم

کاندوم برای شروع رابطه خوب نیست ،بذارید تماس تو ابتدای رابطه کامل باشه

طبیعی اصلا مناسب نیست چون در ابتدا ممکنه همسرت نتونه کنترل کنه

هم اون و هم بقیه لوازم بهداشتی و اسپری باهم برین هایپرمارکت یه قسمت مختص همین لوازمه

بله ممنونم فقط مارک خوب وبد دارن؟

آرزو می‌کنم این همون بهاری باشه که درختِ آرزوهات جَوونهِ می‌زنه 🌱💍 میشه برای خونه دار شدنم دعا بخونید 🫀به امید روزی که بهم بگن خانم معلم🙏 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ماما هستمتو ابتدای ازدواج تا نهایتا سه ماه،از قرص استفاده کن و بعدش کاندومکاندوم برای شروع رابطه ...

ممنون ازتون بابت راهنماییتون فقط باید برم ماما برام بنویسه؟

آرزو می‌کنم این همون بهاری باشه که درختِ آرزوهات جَوونهِ می‌زنه 🌱💍 میشه برای خونه دار شدنم دعا بخونید 🫀به امید روزی که بهم بگن خانم معلم🙏 

ماما یا پزشک زنان

ممنونم 🌱

قرص اگر درست استفاده بشن جلوگیری خوبی دارنتمامروش های پیشگیری یه درصدی احتمال خطا دارن

قرص وطبیعی بنظرم بیشتر جوابه ؟

منظورتون کاندومه ؟

مواظب باش بعضی از افراد به کاندوم حساسیت دارن من زمانی که متاهل بودم شاید دو بار کاندوم استفاده کرده بدجوری هم حساسیت کردم ولی کلا طبیعی جلوگیری میکردم البته دکتر میگفت خودتو گول نزن انگار اصلا جلوگیری نمیکنی بیا برات دستگاه بزارم منم نرفتم چون میگفتن دستگاه خونریزی رو زیاد میکنه

💔💔💔💔💔💔

قرص وطبیعی بنظرم بیشتر جوابه ؟

خب دو روش بهتر از یک روشه

اما اغلب مشکلات رابطه بعد از ازدواج همین استرس بارداریه که ممکنه اثرات بدی رو بجا بگذاره

نباید شروع رابطه،پر استرس باشه