2777
2789
عنوان

شما باشید پول میگیرید از دوستتون

201 بازدید | 12 پست

منو دوستم هر ازگاهی باهم میریم بیرون

دوستم مشاوره؛ یکی از مشاوران خوب تهران

من بخاطر مشکلات بسیار زیادی که تو زندگیه شخصیم دارم؛ هرروز و بعضی روزا چنذ بار زنگ میزنم ازش راهنمایی میخوام؛ انصافا اونم خستگی ناپذیر ومهربانانه راهنماییم میکنه و تا حالا با راهنماییهاش به نتایج خوبی رسیدم

منم هر موقع رفتیم بیرون پول غذاروحساب کردم حتی مواقعی که خودش دعوت کرده

دیروز گفت بریم کبابی، رفتیم؛ شد ۱۲۰۰؛ گفت دنگی بدیم ؛ من دادم ؛ ازونجاهم رفتیم کافه که شد ۱میلیون ؛ اونم دادم؛

دیشب یه بار تعارف کرد که شماره کارتتو بده

من ندادم

همونطور هم که گفتم بخاطر تشکر ازش همیشه من حساب کردم

یا خونم اومده یا خونش:رفتم باز من هزینه کردم

الان نمیدونم پول دیشبو باهاش حساب کنم دنگی یا نه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حساب کن اشکالی نداره نمیشه که همیشه بخاطر تشکر خودت حساب کنی بالاخره هر چیزی حد و حساب خودش رو داره که بعدن وظیفه حساب نشه

كسى باش كه وقتى مردم تو را ميبينند بگويند هنوز دنيا امن و امانه 

دنگی حساب کن

این دیگه داره سو استفاده میکنه حداقل یکبارم شده باید بزور حساب کنه اگه شعور داشته باشه یا شامو شما حساب کردی اون دیگه نیاید به خودش این اجازه رو بده کافه رو حساب نکنه بحث پول و منت نیست بحث شعور واقعیه

وقتی گفته و نفرستادی دیگه بنظرم چیزی نگی بهتره اما سری بعد بذار خودش حساب کنه مگه تو خونتون درخت پول داری که هرسری هزینه ها فقط رو دوش یه نفر باشه

مثلا من خودم با دوستم که بیرون میرم اگه بریم رستوران و من حساب کنم کافه که بریم اون دیگه خودش حساب میکنه یا برعکس، اینجوریه حساب کتابای ما

فقط 35 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🖤

با پول مهریه فردا طلا میخرم

پیشنهاد میکنم استادمحمد شجاعی دنبال کنی روانت آروم میشه حالت خوب میشه

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج