2777
2789
عنوان

خیال پردازی افراطی

| مشاهده متن کامل بحث + 118 بازدید | 30 پست

منم همینطوری ام تا وقتی اسیب بهت نزنه و بتونی کنترل کنی فکر نکنم مشکلی باشه، ولی تو زندگیت مختل شده و مانع پیشرفتت شده برو دکتر تا بدتر نشده

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
منم همینطوری ام تا وقتی اسیب بهت نزنه و بتونی کنترل کنی فکر نکنم مشکلی باشه، ولی تو زندگیت مختل شده ...

دقیقا .تا وقتی کمه و توهمی نشده خوبه میتونه امید بخش هم باشه

اما اگر ادمو از کار و زندگی انداخت باید درمون بشه

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیالپردازی زیاد از اضطراب میاد منم مثل تو بودم نوجوانیم .هرچی بزرگتر شدم کمتر شد الان وقتایی که حالم ...

اره استرس زیادی دارم. و هیچکس اینو نمیفهمه..

ممنون که درکم کردی

راهکار هایی برای از بین بردن اضطراب داری؟

من فقط به خواب پناه میبرم 😓

نه با این وضعیتی که دارم حالا حالاها نمیتونم ورود کنم😭

حالا چرا اسمت جدول تناوبی هست؟!!

ببین سعی کن بری دانشگاه

اونوقت چون بیشتر در جامعه هستی و وقتت پر میشه دیگه خیالبافی هم نمیکنی

اره استرس زیادی دارم. و هیچکس اینو نمیفهمه.. ممنون که درکم کردی راهکار هایی برای از بین بردن اضطراب ...

واقعیتش من خودم هرکار کردم این استرس نرفت اخرش رفتم روانپزشک درحد ۳ الی ۴ ماه دارو مصرف کردم حالم خیلی بهتر شد

اما قبل اون خیالپردازیام با زیاد شدن سنم کم شدن .

وقتی ازدواج کردم دیگه فهمیدم ایندم با این مرده وقتی بچه اوردم فهمیدم این مسیولیتمه و زندگی همینه قرار نیس مثل رویاها پیش بره و یواش یواش خیالپردازیام رفت اما استرس به شکلهای دیگه باهام بود

تا با روانپزشک کمتر شد

اما الان با شوهرم بحثم میشه یا اذیت میشم یه شوهر خیالی دارم میاد چند روزی دلگرمی میده تا اشتی کنم بعد شوهر خیالیو طلاق میدم ۰😅

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

حالا چرا اسمت جدول تناوبی هست؟!! ببین سعی کن بری دانشگاه اونوقت چون بیشتر در جامعه هستی و وقتت پر می ...

درسته. هر چی بیشتر وقتم پر باشه فرصت نمیکنم.

اما الان دو ساله فقط تو خونم. و نمیتونم کنترل کنم

جدول تناوبی هم چون اون موقع که کاربری رو زدم داشتم حفظش میکردم

ببین پشت سر هرکدوم از این خیالاتت یه خواسته هست که براورده نشده و تو با فکر کردن بهش نیاز روحیتو براورده میکنی

مثلا تو افکارت قوی و قدرتمندی چون تو زندگی احساس ضعف میکنی

تو افکارت کلی دوست داری چون شاید تو زندگی واقعی احساس تنهایی داری

تو کشور دیگه خودتو تصور میکنی چون الان احساس امنیت نداری

همه اینا خواسته های تو هستن سعی کن از راهی که میتونی بدستشون بیاری و یا برا خودت حلشون کنی

مرسی ازت که وقت گذاشتی و راهنمایی کردی🌷

خواهش میکنم

چرا نداری؟ تغذیه ات چطوره! باید پروتئین بخوری مکمل هم همین طور

تغدیم معمولیه. زیاد غذا نمیخورم. از این لحاظ که من خودم زیاد میخوابیدم با ورزش خیلی خسته میشدم و خوابم بیشتر میشد نمیتونستم درس بخونم. البته الان هم نمیتونم 😓

عزیزم این همه روانشناس انلاین

همون دوران جنگ سایت های پزشکی انلاین مشاوره هاشون رو رایگان کردن با چند تاشون رزور کردم و صحبت کردم. یسری ها راهنمایی هاشون خوب نبود. یسری دیگه گفتن که نمیتونیم روت برچسب بزنیم باید بری پیش روانشناس حضوری.