2777
2789

من رشتمو نمیگم ولی یکی از رشته های پیرا هست تازگیا حس میکنم مسیر من این نیست که ازدواج کنم و بچه بیارم و اینا اصلا فکر اینا منو خوشحال نمیکنن میخوام یا دکترای رشتمو بگیرم مطب بزنم و به کسایی که محرومن کمک کنم یا بخونم برای پزشکی برم جاهای محروم کار کنم ولی نمیدونم میتونم قبول بشم یانه به نظرتون خدا چیزی رو که تو دلم گذاشته منو بهش میرسونه میخوام تنها باشم تا آخر عمرم وقت داشته باشم بتونم برم جاهای محروم کمک کنم یا هر چه قدر پول دارم بدونم ببخشم بلکه شاید از افسردگی و پوچی همیشگی خلاص شم نمیدونم چیکار کنم خیلی خستم

.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

صرفا ازدواج مانع این کارت نمیشه اگه با یکی مثل خودت ازدواج کنی هردوتون میتونید باهم به آدمای نیازمند و محروم کمک کنید و رسالتت رو اینجوری پیش ببری. اخر سر بسپر دست خدا که اگه صلاحته ازدواج کنی با یکی شبیه خودت اگه هم نه بهت کمک کنه و خودتم تلاش کنی برای چیزی که به دلت افتاده🌺

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺

اول بگم یکی از کاربرای مورد علاقه منی ❤😅

دوم به نظر من هیچوقت منفعت شخصی خود رو فراموش نکن و خودت همیشه اولویت خودت باش وظیفه اولت خوب کردن حال خودته بعد دیگران

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...

شما دارای روح بسیار بزرگ و دل بسیار مهربونی هستی... کاش از شماها زیاد بود... توی این دنیای پوچ که همه به فکر کلک زدن و تیغ زدن همدیگه هستند تا کلاه سر دیگران بزارن یا سواستفاده کنند، آدم هایی مثل شما نایاب هستند. ای کاش آدم های حقه باز نبودند و امثال شما زیاد بودند

کاربری دسته منو خواهرمه

قید ازدواج رو که نزن

اولین کمک و مسئولیت و وظیفت ، کمک به خودته که یه همدم مناسب پیدا کنی

ولی آره اگه خوب فکرات رو کردی و هدفی داری که میدونی واقعا براش تلاش میکنی و وقت و انرژیت رو نمیزاری بیهوده تلف شه پس خدا هم کمکت میکنه و با تلاشت همراهیت میکنه

خیلی هم عالی افرین به این روح بزرگت اما کمک کردن فقط اون راهی نیست که دلت میخواد بهش برسی

از استعداددها و تواناییهایی که داری میتونی در هر راهی بهره ببری

کی میگه کمک کردن به مادربزرگ پیرمون یا همسایه مریصمون کمگ نیست

کمک کردن در راه خدا کار کردن و ساختن یه جامعه بهتر فقط پزشکی و روستاها و ...نیست

که اگر به اونجا هم رسیدی خیلی خوبه ولی از همین الانت شروع کن

تو هر رشته ای که باشی پیدا میکنی نیازمندشو

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی