2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثلا بعضیا خودشون دنبال چشم سوم و چیزای ماورایی هستن یا میرن پیش دعا نویسولی بعضیا که اهل اینکارا نی ...

خب شاید هجمه ماورایی دارن

غمگینم مثل جنی که بعضی آدما میگن وجود نداره ولی خودش میدونه و میبینه که وجود داره!! 

هر کی یه آزمونی برای رشدش لازمه که تجربش میکنه تو زندگی تا به مراحل رشد برسه

اخه بعضا بعضیاشون بی معنیه

مثلا برای خودم اتفاق افتاده اصلا نفهمیدم دلیلش چی بود

ساعت سه صبح بود همزمان منو مادرم بیدار شدیم برقا هم رفته بود مادرم اول نگاه کرد گفت هوا تاریک بیرون جه ظلماتی

منم کنجکاو شدم یهو رفتم از پنجره بیرون نگاه کردم همه جا با یک نور ابی دیدم اونم بدون هیچ سایه ای

خیلی تعجب کردم

هیچ وقتم نفهمیدم دلیلش

...

اخه بعضا بعضیاشون بی معنیه مثلا برای خودم اتفاق افتاده اصلا نفهمیدم دلیلش چی بودساعت سه صبح بود همزم ...

مطمئنی

اگه واقعی بوده خب عجیبه من فکر کردم اتفاقات و تجربیات زندگی رو میگی نه ماورایی

ماورایی نمیدونم چه دلیلی پشتشه

مطمئنی اگه واقعی بوده خب عجیبه من فکر کردم اتفاقات و تجربیات زندگی رو میگی نه ماورایی ماورایی نمیدون ...

اره

چیز عجیبش این بود که داخل خونه کاملا تاریک بود فقط بیرون با اون نور عجیب دیدم اینکه هیچ سایه ای نبود هم عجیب بود مادرمم نمی تونست ببینه

بازم هست

ولی خب شاید باور نکنه تعریف کنم یا بترسن

...

اخه بعضا بعضیاشون بی معنیه مثلا برای خودم اتفاق افتاده اصلا نفهمیدم دلیلش چی بودساعت سه صبح بود همزم ...

چرا دقیقا الان که سه صبحه و منم چشم سوم دارم فکر کنم باید بیام تو تایپک شما آخه😭😭 خوندنی کل تنم لرز گرفت مورمورم شد

چرا دقیقا الان که سه صبحه و منم چشم سوم دارم فکر کنم باید بیام تو تایپک شما آخه😭😭 خوندنی کل تنم لر ...

چه جوری فهمیدی داری؟ چی حس میکنی؟

چرا باید بترسی ؟ اخه چیز ترسناکی نگفتم

...