2777
2789

بله

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺

قانون جدید متاسفانه اینجوریه یعنی همه درس اون پایه رو نهایی بدی. و تک درس نمیشه دیگه. و اینکه هر نمره ای بگیری برات لحاظ میکنن

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قانون جدید متاسفانه اینجوریه یعنی همه درس اون پایه رو نهایی بدی. و تک درس نمیشه دیگه. و اینکه هر نمر ...

منظورم اینه درس پاس نکرده داشته باشم بازم میتونم شرکت کنم؟

منظورم اینه درس پاس نکرده داشته باشم بازم میتونم شرکت کنم؟

فکر کنم بتونی اره. حالا بازم اگه جای مطمئن تری تونستی بپرس

که اگه قبول شی مهر بری دانشگاه؟

تاپیک آخرمو گزارش بزنید لطفا زدید لایک کنید ممنون 🌸 دارم از سایت میرم اگه می شناسینم تو تاپیکای خودم نصیحتی چیزی دارید بهم بکنید اگه جایی حس کردید اشتباه می کنم یا اخلاق بدی دارمم بهم بگید و این که هر چی حس کردید راجع بهم بگید انتقاد پذیرم 🌸 مروگر گردو نصب کنید انقد مقاومت برای نصب یه برنامه غیر منطقیه. اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦‍♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

اره

کنکور میذارن ولی مهر باید مدارک دیپلمتو تحویل بدی درس ناقصتم خرداد و شهریور فقط وقت داری اگه بیفتی تا مهر تکمیل نشه دانشگاه امسال ثبت نام نمیکنت

تاپیک آخرمو گزارش بزنید لطفا زدید لایک کنید ممنون 🌸 دارم از سایت میرم اگه می شناسینم تو تاپیکای خودم نصیحتی چیزی دارید بهم بکنید اگه جایی حس کردید اشتباه می کنم یا اخلاق بدی دارمم بهم بگید و این که هر چی حس کردید راجع بهم بگید انتقاد پذیرم 🌸 مروگر گردو نصب کنید انقد مقاومت برای نصب یه برنامه غیر منطقیه. اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦‍♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

کنکور میذارن ولی مهر باید مدارک دیپلمتو تحویل بدی درس ناقصتم خرداد و شهریور فقط وقت داری اگه بیفتی ت ...

چون میخوام دانشگاه دولتی قبول شم خرداد واسم مهمه

برای همین استرس دارم که ببینم ترمیم میشه یا نه🥲

چون میخوام دانشگاه دولتی قبول شم خرداد واسم مهمه برای همین استرس دارم که ببینم ترمیم میشه یا نه🥲

بله دروسی که نمره نداری باید بزرگسالان ثبت نام کنی و بقیه دروس رو هم ترمیم کنی تا همه نمرات لحاظ بشن منم همینه شرایطم