2777
2789
عنوان

تو یه تاپیکی گفتم قناعت کنیم تو این گرونیها

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 36 پست

بهتر بود بگی پیشرفت کنید

راه های جدید امتحان کنیدبرای درامد بیشتر

تمرکز و توجه و برناما ریزی ب پشرفت مالی اختصاص بدین

بچهای تربیت کنید که نه صرفا درس بخونن بلد باشن تو دنیای امروز باخلاقتیت و مدرن بودن ب درامد بهتری برسن

تا بگیقناعت کنید

خب عزیزم تو وضعیتی که حتی لبنیات از سبد خانواده ها داره حذف میشه معلومه که با شنیدن این حرف جبهه میگ ...

عزیزم منم بجا گوشت گاهی سویا استفاده میکنم

اما چی کنم بشینم هی حرص بخورم .استرس بگیرم .ناراحتی روحی بگیرم

یا بجاش سعی کنم راه حل پیدا کنم

من خودم از بعد گرونیا دوموتوره کار میکنیم که برسیم و از اونوقتی که خودم وارد کار شدم خدا بیشتر و بهتر بهمون رسوند

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهتر بود بگی پیشرفت کنید راه های جدید امتحان کنیدبرای درامد بیشتر تمرکز و توجه و برناما ریزی ب پشرفت ...

خوب اینم که گفتی یه جور قناعته

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

اولین باره این ضرب المثل رو میفهمم معنای دقیقشو متوجه نشدم بله افراط و تفریط هیچ جایی خوب نیست

عزیزم متاسفانه اینجا از هر قشر و شخصیتی هستند.

چند وقت پیش یک نفر تاپیک زده بود زن داداشم یک ساعت میره حموم و تو این بی آبی همش آب هدر میده و هرروز حیاط میشوره و وسواسه آب داره.

ملت ریختن سرش و گفتن بتوچه😐😐😐

متاسفانه فرهنگ مصرف صحیح نداریم. تو همون اروپا مردم مجبورن توی خونه 6 دست لباس بپوشن تا انرژی گرمایی و هدر ندن و فقط یه اتاق و گرم میکنند اینجا بخاری و تا آخر باز می کنند بعدش پنجره هم بازه 😐😐😐

حرف هم که میزنی میگن حکومتی. یه چیزایی شخصی هست و به فرهنگ و شخصیت ربط داره

کاربری دسته منو خواهرمه

من اکثرا که میبینم صورتاشونو با سیلی سرخ نگه داشتن

گوشت که حذف شد از بیشتر سفره ها ، مرغ هم خیلی خریدش کم شده ، لبنیات هم همینطور ، آجیل که آرزو شده ، قیمت برنج که فیلم ترسناکیه برای خودش😁💔 لباس زمستونی خیلیا رو میبینم که نتونستن بخرن

در کل میخوام بگم ولخرج ندیدم ، نیازهای طبیعی و اساسی هم تامین نمیشه چه برسه به ولخرجی

سال دیگه رو اصلا نمیشه تصور کرد که قراره چی بشه

اتفاقا من فکر میکنم مردم بینهایت قانع و باآبرو و نجیبی داریم

❤️🤍PEGAH🤍❤️
معناش میشه وقتی زیادی نجابت به خرج بدی و اعتراض و حق خواهی علیه ظلمی که بهت شده ، نکنی نمیگن چه محتر ...

بله بله درسته حرفتون

به جاش جای مناسب هم باید اعتراض کرد

من اکثرا که میبینم صورتاشونو با سیلی سرخ نگه داشتنگوشت که حذف شد از بیشتر سفره ها ، مرغ هم خیلی خرید ...

درسته اینا هست

من بیشتر تو این سایت میخونم

ولی واقعیتش خرجهای افراطی هم خیلی هست که من با چشم خووم میبینم

گاهی برام سوال میشه مردمی که میگن انقدر نداریم پس چرا این خرجای اضافه رو میکنند

خوب از این خرجای اصافه بزنید به خرجهای مهتر مثل خوراک برسیم

من خودم از اول عروسیم تا الان در طی ده ساا شاید فقط ۳بار ارایشگاه رفتم درحالی که همیشه تو خونه موهامو رنگ میکنم به خودم میرسم

اما میبینم زنداییم که هی از بیپولی مینالن شوهرش لوله کشه میره موهاشو ۷تومن رنگ و مش میکنه یا بوتاکس و فلان میکنه .خوب نکن عزیز من

اسی اینجا فقط باید فحش بدی و بنالی راه حل نده برای این مشکلات اینجا حتی بخوابی دلداری بدی کسی رو میگ ...

دقیقا انگار اینجوریه

البته خودم هم تو سن پاینتر بودم اینجور فکر میکردم

الان فهمیدم با اه و ناله چیزی درست نمیشه

فقط باید دست بکار شد

از اخبار و حرفای منفی دوری کرد و بدون نگاه به پشت سرت فقط پارو بزنی

بله بله درسته حرفتون به جاش جای مناسب هم باید اعتراض کرد

ببین من خودم مشکلی ندارم

شرایط از این بدتر هم بشه هم بارمونو بستیم

اما واقعیت اینه خوشبختی و آسایش وقتی قشنگه که برای همه باشه . وقتی آدم میبینه یکی تو سایت مینویسه نمیتونم برای بچم فلان چیز رو تهیه کنم . یا یکی میگه کتاب کنکور گرونه و نمیتونم بخرم دیگه اون آسایش به چشمت نمیاد

و میدونی مشکل بزرگتر چیه ؟

اینکه قدیم تو به راحتی به ده نفر کمک میکردی . الان هم فقرا زیادتر شدن و هم شرایط کمک سخت تر

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

درسته اینا هستمن بیشتر تو این سایت میخونمولی واقعیتش خرجهای افراطی هم خیلی هست که من با چشم خووم میب ...

بهش میگن " مصرف گرایی جبرانی "

نمیدونم اهل مطالعه هستی یا نه

اما دقیقا تو مباحث اقتصادی این موضوع رو داریم

مصرف گرایی جبرانی یعنی چی ؟

یعنی وقتی طرف امیدی به خرید خونه یا ماشین یا سرمایه گزاری نداره و به سمت مخارج لحظه ای میره .مثلا کافه رفتن و لباس خریدن

علت : ترشح دوپامین برای ادامه ی زندگی و حداقل امید

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

بهش میگن " مصرف گرایی جبرانی "نمیدونم اهل مطالعه هستی یا نه اما دقیقا تو مباحث اقتصادی این موضوع رو ...

درست میگی و قبول دارم

اما اون فرد نیازمند واقعی نیست چون نیازمند واقعی پولشو اول خرج خوراک میکنه

و امیدوارم به اونجا نرسیم و اطرافمون نبینیم

درست میگی و قبول دارم اما اون فرد نیازمند واقعی نیست چون نیازمند واقعی پولشو اول خرج خوراک میکنه و ا ...

نه

این یه واکنش منطقی نیست

یه واکنش کاملا مقابله گرایانه و از روی فرافکنی ذهنیه

اگر دوست داری منبع میدم در موردش مطالعه کنی

بله عزیزم درسته اینم هستیا خرجای اضافه ی عروسی

دقیقا هرکی اطرافمون عروسی میگیره بالای ۲۰۰ خرج تالار و تزیین و مراسم میکنه

همه هم بیکار و علاف باباهاشون خرج میکنن

خوب جوون تو این خرجو بزار سرمایه زندگیت بزن به کسب و کاری یه عروسی ساده بگیر

از اونور این مراسمای وقت و بی وقت واسه بچه هاشون