2777
2789
عنوان

دلم سوسیس میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 499 بازدید | 53 پست
یاد تو افتادم اتفاقا

میبینی چه خاطره ای ساختن😂دیگه سوسیس هم نمیخوام

یکی دیگه به دفتر سیاه خاطراتم اضافه شد

ولی گذشت انگار الان باید کلی گریه کنم و بعد فراموش کنم هرچند دیگه حرفاشون از ذهنم نمیره

هرچقدر هم که بگردی زندگی مثل مستی یا دیدن خواب یه زندگی دیگست

میبینی چه خاطره ای ساختن😂دیگه سوسیس هم نمیخوامیکی دیگه به دفتر سیاه خاطراتم اضافه شد ولی گذشت انگار ...

سعی کن یادت بره

وگرنه مث من اگه همه چیو تو ذهنت نگه داری بعد یه مدت همه چیز واست غمگین و افسرده میشه

تو دام افسردگی بیوفتی شاید دیگه نتونی بیای بیرون

خودتو مشغول کن با یه چیزی یه مهارت یاد بگیر مثلا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سعی کن یادت برهوگرنه مث من اگه همه چیو تو ذهنت نگه داری بعد یه مدت همه چیز واست غمگین و افسرده میشهت ...

میدونی من با یکی دعوا کنم بعد همون موقع یادم نمیاد سر چی دعوا کردیم ذهنم فوری فراموش میکنه انگار دیگه جا برای ناراحتی ندارن هرچقدر فکر کنم یادم نمیاد سر چی بود و چی گفتم مگر اینکه یا خیلی جدی بوده باشه و یا خیلی به ذهنم فشار بیارم تا یادم بیاد

الآنم میتونم دونه دونه حرف ها و رفتار هایی که از بچگی زخمیم کردن رو بشمرم

میدونم خودم رو عذاب میدم ولی هیچوقت نمیتونم فراموش کنم مخصوصا رفتار های والدینم رو

بخوام هم نمیتونم

یکیش اینه که هر بار گریه کنم یادم می افته

من بچه بودم گریه میکردم بابام داد میزد میگفت صدات رو ببر و صدات رو نشنوم و منم تو تنهایی بدون صدا گریه میکردم

الآنم همینم جلو هیشکی گریه نمیکنم و تو اتاقم تو تنهاییام بی صدا گریه میکنم بعضی مواقع هم خیلی شدید ناراحت باشم بدون هق زدن و بستن چشمم پشت سر هم گریه میکنم دیگه حرفه ای شدم🥲💔

میدونی من با یکی دعوا کنم بعد همون موقع یادم نمیاد سر چی دعوا کردیم ذهنم فوری فراموش میکنه انگار دیگ ...

منم این روزگارو داشتم

بهت قول میدم زوم کردن بهش و تکرار اون خاطره های بچگی و گریه کردن بهش به جایی میرسونتت که از زندگی سیر بشی

و شاید حتی مجبور شی دارو مصرف کنی

یا بدتر ام اس و هزارجور بیماری دیگه ک ریشه روانی دارن

میدونم سخته ولی از لذت بردن از ظلمی که بهت شده بیا بیرون

منم این روزگارو داشتمبهت قول میدم زوم کردن بهش و تکرار اون خاطره های بچگی و گریه کردن بهش به جایی می ...

ممنونم

حرف هات رو فراموش نمیکنم

و سعی میکنم هر بار هر بار به خودم کل خاطرات تاریکم رو یادآوری نکنم ولی نمیتونم نمیدونم 🥲

مرسی