2821
2789
عنوان

مهدی جان بیا

145 بازدید | 14 پست

هیچ داری از دل مهدی خبر؟

گریه‌های هر شبش را تا سحر؟

او که ارباب تمام عالم است

من بمیرم

سر به زانوی غم است

"شیعیان"

مهدی غریب و بی کس است

جان مولا معصیت دیگر بس است

"شیعیان"

بس نیست غفلت‌هایمان؟

غربت و تنهایی مولایمان؟

ما عبید و عبد دنیا گشته‌ایم

غافل از مهدی زهرا گشته‌ایم

من که دارم ادعای شیعه گی

چه بگویم من به جز شرمندگی...؟

دوباره میسازمت💪

همه از تو می‌گویند و می‌شنوند؛

شیرینی نام تو و شهد یادت به کام‌ها می‌نشیند؛

دوباره طاق‌ها برای نصرت تو قد علم می‌کنند؛

کاغذهای رنگی به شاد باش تو در باد می‌رقصند؛

دوباره همه دیوارهای شهر با سرانگشتانِ احساس چراغان می‌شود.

اما …

کاش گفتن و شنودن از تو سهم همه ثانیه‌ها باشد و یادآوریت همه دقایق را پر کند و خدمت به تو انگیزه همه حرکت‌ها شود!

کاش سینه‌مان صندوق صدقه‌ای شود و قلبمان سکه‌ای نذر سلامتت!

کاش دردمان همیشه با توسل به تو آرام گیرد و دستمان جز به دعا برای تو به آسمان نرود،

کاش انتظار تو زنگی باشد که از نافرمانیت بازمان دارد!

کاش حال و هوای همیشه دلمان به رنگ نیمه شعبان باشد ...!

دوباره میسازمت💪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیا كه سوختم ز هجر روی ماه تو             ***           بهشت را فروختم به نیمی از نگاه تو

تمام عمر دوختم دو چشم خود به راه تو           ***           به این امید زنده­‌ام كه گردم از سپاه تو

دوباره میسازمت💪

به امیدروزی که شاهد این تیتر باشیم: منجی عالم بشریت، منتقم خون حسین و مجری عدالت، ظهور کرد!

الهی امین امین امین 

گاهی با خود می اندیشم آیا آقا منتظر ۳۱۳ یار است یا ۳۱۳ مادر که برایش سرباز تربیت کنند؟ و هر بار به خودم میگویم تربیت چه قدر کار دشواری است😔😔
دوستان 5تاصلوات برای ظهور اقامون بفرستید

من صدتا میفرستم

گاهی با خود می اندیشم آیا آقا منتظر ۳۱۳ یار است یا ۳۱۳ مادر که برایش سرباز تربیت کنند؟ و هر بار به خودم میگویم تربیت چه قدر کار دشواری است😔😔
خیلی بدبخت شدیم مردم دیگه خنده از یادشون رفته دلا پره کینه پره دشمنی دنیا پره جنگ الهی سال دیگه ...

آره من بجایی  رسیده بودم ک از همه فاصله گرفته بودم حتی از خدا   آنقدر مردمش  در حقم  بدی کردن گفتم خدا نیست عدالت نیست دور شدم اما دلم گیر خدا بود  خیلی شبا گریه کردم اما باهاش آشتی نکردم فک میکردم اماماشم  مث خودشو  مردمشن  اما چن وقت پیش فقط ی کلمه گفتم یا ابوالفضل ناامیدم  نکن دیگه بسمه  ب خدات  بگو بسمه   روزتولدش  خبر بارداریمو  گرفتم😭😭  لعنت ب این مردم ک مارو دلزده  کردن لعنت ب این همه بی وفایی و نامردی

آره من بجایی  رسیده بودم ک از همه فاصله گرفته بودم حتی از خدا   آنقدر مردمش  در حقم & ...

مبارکه گلم

بخدا راس میگی

منم دیگه سنگ شدم

خدااز ادمای بد نگذره

خدایا ظهور اقامونو برسون دیگه بُریدیم

دوباره میسازمت💪

مبارکه گلم بخدا راس میگی منم دیگه سنگ شدم خدااز ادمای بد نگذره خدایا ظهور اقامونو برسون دیگه بُر ...

فداتم ایشالا اقا ظهور کن ریشه هرچی بدیه  کنده  شه بخدا گند دنیا دراومده  ایشالا خدا خودش دلتو  آروم کنه