2777
2789
عنوان

کادوی روز مرد و روز زن

| مشاهده متن کامل بحث + 1472 بازدید | 122 پست
بهت ارزش ندادن خداییشبمون ببین یلدا کاری میکنن یانه،برا روز پدرهم یه پیرهن به پدرشوهرت بخر یه گل وشی ...

اگه یلدا کاری نکردن چیکارکنم؟بخدا دیگه دلم نمیخواد برم خونشون حتی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونی چیه؟من جلوی خونوادم خجالت میکشم،که چرا خونواده همسرم اینجوری بهم بی محلی کردن و نادیده گرفتن، ...

شوهرتم چیزی گف بگو مهم خودمونیم خوش باشیم

باگل وشیرینی هم دلت خنک میشه هم به اونا میفهمونی بی ارزش کردن جواب داره

دیگه بی خیال سکه ها،فدا سرت تموم شد ولی زود بیدارشدی خوبه

البته اگه بیدارشی

شوهرتم چیزی گف بگو مهم خودمونیم خوش باشیمباگل وشیرینی هم دلت خنک میشه هم به اونا میفهمونی بی ارزش کر ...

همسرم وقتی بهش گفتم ناراحت شدم خونوادت کادو نگرفتن گفت توام اشتباه کردی نباید میگرفتی،گل کافی بود

اما من چون واسه مامان خودم دوست داشتم بگیرم گفتم واسه مامان اونم بگیرم

ببخشیداا ولی برای پدرشوهرتون همون پیرهنم نگیر وقتی بهت کادو نداده واسه شوهرت هم یه جشن کوچیک دونفره بگیر دیگه واسه هدیه خودت باید تصمیم بگیری که اینبارو ببخشی چون خودتم خوب اوضاعشو میدونم یا نه

بابا بسههرچقدر بی تفاوت و بی توجه باشی تو خانواده شوهر احترامت بیشتره توروخدا بهشون رو نده ما انقد ع ...

سر عیدی عید نوروز که خیلی کم آوردن من یک ماه باهاشون حرف نمیزدم سراغی نمیگرفتم اما اونا هم واسشون مهم نبود خوش گذرونی و .... با فامیل خودشون داشتن اصلا انگار عروس ندارن!!

ببخشیداا ولی برای پدرشوهرتون همون پیرهنم نگیر وقتی بهت کادو نداده واسه شوهرت هم یه جشن کوچیک دونفره ...

میدونی از چی دلم میسوزه؟

پدرشوهرم دید من گل و کادو گرفتم واسه خانمش،حتی اونم یه تبریک نگفت؛بخدا از من جز احترام توی این مدت چیزی ندیدن

همسرم وقتی بهش گفتم ناراحت شدم خونوادت کادو نگرفتن گفت توام اشتباه کردی نباید میگرفتی،گل کافی بوداما ...

اولا مادر فرق داره بامادرشوهر

دوما همسرت میدونسته اخلاق اونارو

پس مطمعن باش یلدا و عید هم برات کاری نمیکنن

مگر وضع شوهرت خوب شه خودش یه حرکتی بزنه

میدونی از چی دلم میسوزه؟پدرشوهرم دید من گل و کادو گرفتم واسه خانمش،حتی اونم یه تبریک نگفت؛بخدا از من ...

بعدا اگه حرفش شد پدرشوهرت گف کادو ندادی فلان بگو که وقتی روز زن نه کادویی نه تبریکی دیدیم فکر کردم شما رسم کادو دادن ندارین

سر عیدی عید نوروز که خیلی کم آوردن من یک ماه باهاشون حرف نمیزدم سراغی نمیگرفتم اما اونا هم واسشون مه ...

دیدی براشون مهم نیست؟

پس توهم برات مهم نباشه

توقعت همیشه بالا باشه

خیلی بهشون رو نده ببخشیدا کلا خانواده شوهر پروعن نباید رو بدی سوار شن

بفهمن فرهنگی هستید و شر و ور نیستید پرو میشن

میگن هرچی بهش بگیم یا هر جور رفتار کنیم هیچی نمیگه چون تو خانواده ای بزرگ شده که بلد نیست جواب بی احترامی رو بده

اولا مادر فرق داره بامادرشوهردوما همسرت میدونسته اخلاق اوناروپس مطمعن باش یلدا و عید هم برات کاری نم ...

ولی دوست دارم یجوری بفهمن که من ناراحت شدم و بهم برخورده!!

اما میدونم همسرم نمیره بگه بهشون