2777
2789
عنوان

مذهبی ها بیان

122 بازدید | 9 پست

مامان من بشدت تنبله تو غذا درست کردن و هم بشدت از بچگی تا الان ک ۲۸ سالمه منو تخقییر میکنه و دیگران میزنه تو سرم جلو همه انتقادم میکنه منم تقریبا ادم مذهبیم

ولی مامانم بشدت براش مهمه کلفتیش بکنم و غذا حتما من باید درست بکنم. چند وقته لج کردم دست ب سیاه سفید نمیزنم چون. چندین بار بهش گفتم خواستگار برام میاد به کسی نگو ب خالم عروسمون مادر عروسمون و زنعموم گفته چندساله این مشکل دارم. حالا. برای کار های خونه کمکش نکنم

گناهه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ازیکی که حساب میبره بگو باهاش صحبت کنه.

از هیچکس حساب نمبیره

الان. من واقعا واقعا هیچ حسی ب مادرم. ندارم مخصوصا وقتی میبینم قربون صدقه عروسمون میره براش نهار میبره

ولی دعواهاش تحقیر هاش برای منه

بعضی مادران غریب دوستن.چه میشه کرد منم دیدم اینجوری

چیکار کنم. منی ک خودم مذهبی میدونم. وخیلی احترام مادر مهنه

بشدت بشدت منو عصبی کرده و فقط با اون من پرخاشگر شدم

هیچ حسی بهش ندارم

چیکار کنم. منی ک خودم مذهبی میدونم. وخیلی احترام مادر مهنهبشدت بشدت منو عصبی کرده و فقط با اون من پر ...

به این فک کن شاید داری به وسیله مادرت امتحان میشی تحت هر شرایطی احترامشو نگه دار و با خدا معامله کن

بهش بگو مامان جون منو به عنوان بچه به دنیا آوردی یا کلفت ،بجو تکلیفمو بدونم..... متاسفانه خیلی از مادرا فک میکنن همین که زاییدن تموم بچه در بست در اختیارشونه انتظار دارن همه چیشو فدا کنه برا اونا چون حق خودشون میدونن میگن حق دارم گردنت تا عرش