2777
2789
عنوان

یکی نبود بگه دردت چی بود ازدواج کردی

| مشاهده متن کامل بحث + 414 بازدید | 42 پست
منمی قطع رابطه بودم زنگ زدن فکر کردم آشتی ن

خوددرگیری دارن .. لطفا یکبار دیگم برو اومدن از جات بلند نشو انگار نمیبینیشون🌝 یا پاشو برو آشپزخونه یه دور بزن برگرد همسرتم شاکی شد بگو من بلند شدم تو ندیدی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونی چه شوهری خوب و ایده آله ؟ ی شوهر ک مال بهزیستی باشه کسو کار نداشته باشه 😃

بخدا مجردیام آرزوم ازدواج با پسر بهزیستی بود که متاسفانه قسمتم نشد 🙂 یکی قسمتم شد خونوادش واقعا خودشیفته و متوهم و خود بزرگ بین خدا قسمت کافر نکنه

خوددرگیری دارن .. لطفا یکبار دیگم برو اومدن از جات بلند نشو انگار نمیبینیشون🌝 یا پاشو برو آشپزخونه ...

به جاری دیگه که توهین بدی کرده به من و همه گقتن ببخش سلام ندادم داشت خودشو جر می داد شوهرم

با هرکس مثل خودش رفتار کن .الان مدتها با اونها رابطه نداشتی و ظاهرا مشکل داشتی بعد مدتی رفتی قطعا خیلی تحویل نمیگیرن

تو هم قصدت بوده خیلی تحویل نگیری

پس این در به اون در

بیخیالشون باش

ارزششو نداره با شوهرت میونه ات رو خراب کنی بخاطر چهارتا ادم زپرتی

کادو و اینچیزا هم بحثی دیگه هست

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

خوددرگیری دارن .. لطفا یکبار دیگم برو اومدن از جات بلند نشو انگار نمیبینیشون🌝 یا پاشو برو آشپزخونه ...

اون قدر خیت شدم جاری کوچک م خنده شیطانی می زد چون به اون گفت بفرما بشین

دیگه هیچ وقت نمیرم چه باشن چه نباشن

بخدا مجردیام آرزوم ازدواج با پسر بهزیستی بود که متاسفانه قسمتم نشد 🙂 یکی قسمتم شد خونوادش واقعا خود ...

یکی از اقوام ما شوهرش همینجوری هس ولی پسره خیلی عاقل و با ادب و کاری هس و چون خانواده نداشته قدر زنو بچه و خانواده زنشو خیلی خوب میدونه ولی مردای ایرانی از بس ننشون پروشون کرده غیر قابل تحملن

با هرکس مثل خودش رفتار کن .الان مدتها با اونها رابطه نداشتی و ظاهرا مشکل داشتی بعد مدتی رفتی قطعا خی ...

ببین من اصلا با برادرش قهر نبودم هر روز تلفنی حرف می زدیم سلام علیک می کردیم

نمی دونم چرا منو خیت کرد

من با اون قهر نبودم با زنش قهر بودم با خودش نه

عزیز احتمالا اگر جواب سلامتو میداد شب زنش خونه راهش نمیداد

به اینجاش فکر کن .دیگه اونم تو تیم زنشه

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

ببین من اصلا با برادرش قهر نبودم هر روز تلفنی حرف می زدیم سلام علیک می کردیم نمی دونم چرا منو خیت کر ...

واقعینش هر روز حرف زدن تلفنی هم یه جوریه .

پس اگر مشکلی ندارید حواسش نبوده

واقعینش هر روز حرف زدن تلفنی هم یه جوریه .پس اگر مشکلی ندارید حواسش نبوده

هر روز که نه وقتی شوهرم تلفن جواب نده به من زنگ می زنه یا شوهرم دستش بند باشه من میگم دستش بنده

نه عمدا محل نداد

به جاری دیگه که توهین بدی کرده به من و همه گقتن ببخش سلام ندادم داشت خودشو جر می داد شوهرم

شوهرتو از اولویت زندگیت حذف کن هرچقد میخواد خودشو جر بده مهم آرامشه خودت باشه تا خودت اولویت زندگیت نباشی برا همسرتو بقیه هم اولویت نمیشی بگو هرکی ارزش و احترام بزاره ارزش و احترام میزارم هرکیم بهم ارزش و احترام نزاره بش ارزش و احترام نمیزارم .