2777
2789

من عقدم تالار نگرفتم پشیمونم میگم جاریم بگیره حسودیم میشه

مناسبت ها هیچی نگرفتم تشریفاتی نکردم خیلی پشیمونم

راه کاری میشه بدین؟؟؟؟ تالار نذاشتن بگیریم😔

“اینجا هستم تا حس خوب و نیت‌های خیر رو با شما شریک بشم. هدفم گسترش آرامش و شادیه بیایید دنیارو زیباتر کنیم^💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من عروسی نگرفتم ی عقد ساده تو خونه

عروس اولشون عروسی تو تالار حنابندون جشن عقد گوسفند قربانی این عروسشونم الان داره عروسی تالار میگیره گوسفند قربانی میکنمن ووو بعد اونا یکیشون چهار تا خواهر داره این یکی دوتا من تک دختر بودم از لحاظ مالی خانوادم خیلی ازونا بالاترن خودمم تحصیل کرده شاغل هستم از هر لحاظ خیلی ازونا بالاترم واقعی ها ن که چون جاری هستن ولی من خیلی خیلی ساده رفتم سر زندگیم چون شوهرمو دوست داشتم میخواستم بیاد شهری که توش زندگی میکنم یه وقتا حرص میخورم مخصوصا قبلا ولی الان دیگ ن مث قبل

من دخترداییم بر عکس تو یه برادر شوهر مجرد داره کلا همه مراسمات رو تشریفاتی اجرا میکنه به خانواده شوهر سخت میگیره که طلاهارو کامل بگیرن به روشون هم میگه نمیخوام بعدا سر اینکه برای جاریم سنگ تمام گذاشتین دعوا کنم باهاتون

به اون چه ربطی داره هنوز نیومده حسادت نکن

ببین جاری من خیلی بیخودی به من حسادت کرد و منو اذیت کرد

من اصلا زندگیم چیزی نداره برای حسودی

ولی قلبم خیلی شکسته ازش هیچی نگفتم که نقطه ظعف ندم

اما از خدا خواستم خودش جوابش و بده

حتی الان باردارم یادم میفته قلبم خیلی میشکنه مطمعنم کارماش و پس میگیره

فقط باید اعتماد به نفس و اعتماد به سقف و از این چیزا داشته باشی. یکی هست پزشکه جاریش دیپلمه. بعد واسه دکتره کلاس میذاره خودشو بالاتر میدونه. سعی کن اینجوری باشی

لطفا درخواست دوستی ندید. اگه کار مهمی دارید ریپلای کنید
فقط باید اعتماد به نفس و اعتماد به سقف و از این چیزا داشته باشی. یکی هست پزشکه جاریش دیپلمه. بعد واس ...

خوشم اومد از حرفت😍😍😍

“اینجا هستم تا حس خوب و نیت‌های خیر رو با شما شریک بشم. هدفم گسترش آرامش و شادیه بیایید دنیارو زیباتر کنیم^💚