2777
2789
عنوان

خانمایی ک با زندگی بد نمیتونید جداشید بیاید حرف بزنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3039 بازدید | 156 پست

منم 3تا بچه دارم و فقط بخاطر اونا دارم تحمل میکنم دوتا بچه آخریم یکی دوساله یکی س ساله شوهرم معتاد بیکار مریض روانی که فقط شکنجه میده حتی نمیذاره تلویزیون نگا کنم هزار مدل بلاسرم میاره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم 3تا بچه دارم و فقط بخاطر اونا دارم تحمل میکنم دوتا بچه آخریم یکی دوساله یکی س ساله شوهرم معتاد ب ...

🙄🙄🙄چرا ازین ادم سه تا زاییدی حالا اولی رو ادم اول ازدواج ببخشید خره چی اخه با خودتون فک میکنید

هم سن کم ازدواج کردم هم دوتا آخری تو قرص ها درست شدن

من با ی بچه امیدی ندارم تو با سه بچه میخوای چیکار کنی.من اگ شده خودم بمیرم بچه دیگ ای ب این زندگی نکبت نمیارم.س.ق.ط.برا همین روزاس دیگ

من با ی بچه امیدی ندارم تو با سه بچه میخوای چیکار کنی.من اگ شده خودم بمیرم بچه دیگ ای ب این زندگی نک ...

خواستم سقط کنم تلاشمو کردم ولی نشدن مادرم هم میگه صبر کن بزرگتر شدن بزارشون بیا منم دیگه الانشم بزور دارم تحملش میکنم تو یه خونه ای زندگی میکنیم ک هیچی نداره یک اتاق

اینجا قرص نمیدن داروخانه ها ماهم آشنایی نداشتیم که بگیریم

🤦🏻♀️داروخونه ک این قرصو نمیده.باید یکیو پیدا میکردی از این همه بیخیالیت عصبانی شدم راستش مگ ادم عاقل از معتاد بچه میاره اصن اونم سه تا.والا از مرد سالمم نباید یکی بیاری

افرین یا باید دنیا نمیاوردی حالا ک دنیا اوردی باید تحمل کنی تحمل کن حداقل ده دوازده سالشون بشه

جای من نیستی نمیدونی دارم کیو تحمل میکنم منم میخوام تاخوب بزرگ بشن بمونم ولی این روانیه این نمیذاره شکاکع تهمت میزنه کتک میزنه پول نداره تو خونه افتاده یعنی هر ثانیه شکنجه میده خودشم میگه شکنجت میدم کاش میمرد منو بچه هام راحت میشدیم