2777
2789

دقیقا یکساله رابطه نداشتیم

خیلی گرم بود الان میگه حس هاشو کمی از دست داده جز اون میترسم شیطون گولش بزنه بره دنبال کارهای بد

از وقتی باردار شدم اولش ترسیدم رابطه نداشتم بعد جفتم پایین بود چندماه دکتر منع کرد بعد شکمم بزرگ شد و سختم بود

و خلاصه نشد تا زایمان کردم تا ۴۵ روز اینا خونریزی داشتم

بعدش یکم تا اومدیم عشق بازی کنین باز خونریزی کردم

دیگه بنده خدا دست نزد بهم

چند بار هم باز تصمیم داشتیم بچه نخوابیده کل شو گربه کرده

روزا هم مادرشوهرم دم به دقیقه میاد خونمون بدون در زدن قفل هم کنیم انقدر در میزنه تا باز کنیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلن یک ربع نمیشه

مگه میشه نشه ؟!

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

تو اون یکسال نباید ولش میکردی

حتی اگه نمیتونستین رابطه کامل داشته باشین باید راضیش میکزدی

الانم راضیش کن خب

بهرحال زنو مرد باید یجوری همو راضی کنن

مخصوصا اینکه مرد نباید حس کنه بدون زنش میتونه تحمل کنه

تو عشقشی

مادر بچه اشی

به خاطر داشتن میوه عشقتون یکسال اذیت شدی..چرا باید خیانت کنه؟.....

چرا فک ای بد بد می کنی دختر خوب

برو باهاش صحبت و شوخی کن...و بفهمون که بهش نیازی داری همون قد که اون تو رو لازم داره

اینام بعدا خاطره میشه براتون..و خودتو از انرژی منفی دور کن

خیلی داری اشتباه میکنی عزیزم استارتش رو با ی روز قشنگ از طرف خودت شروع کن تا به یادموندنی باشه و شوهرت تو ذهنش بمونه و فعال بشه.. خودت باهاش صحبت کن و بگو میخام مثل قبل تو رابطه گرم بشیم چون منم احتیاج دارم

واسه زندگیت هم مرز بذار ک مادر شوهرت مدام نیاد اصلا باشه یجوری هم ب مادر شوهرت بگو که ما رو راحت بذار ..

خودت رابطتون گرم کن مردا ب رابطه خیلی اهمیت میدن اگه کمبود بذاری خدای نکرده میره با ی زن دیگه

ببین شبا تا میتونین همدیگه رو در آعوش بگیرین حتی اگه رابطه هم نداشته باشین یه نوازش ساده هم میتونه شما رو به هم خیلی نزدیک تر بکنه

دگرم آرزوی عشقی نیست بی دلان را چه آرزو باشد....

عزیزم سعی کن بچتو یکساعتی بدی مادرشوهرت نگه داره و مطمن بشید نمیاد پیشتون شروع کنید

مثلا شوهرت به مادرش بگه ما یه ساعت بریم مرخصی حتی گریه کرد نیار بچه رو هرچیم میخوان فکر کنن

یا بده مامان خودت نگهداره

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

واقعا تعجب کردم نشد چیزی نگم ،خواهر من خداییی یا شوهرت خیلی خیلی مرده که تحمل کرده یا زیر سرش بلند شده یا بنده خدا خودش ی طوری تحمل میکنه خلاصه ولی دختر خوب دوتا دیگه بچه بیاری شدین خواهر برادر رفته پی کارش این چه طرز مدیریته ،،، من خودم بچم که دنیا اوند رابطمون خیلی بهتر شد ی بار خودم نشد خونم نامرتب باشه یا خودم مرتب نباشم هیچ وقت نزاشتم بینمون فاصله بیفته البته که من شوهر خودمو میشناسم بشددددددددددت گرمه و رابطه خبلی جدیه براش نباشه بد اخلاق میشه در کل