مجتبی_قطعش_کن مدیر عضویت: 1401/06/27 تعداد پست: 5164 عنوان عاشق دختراییم که به همجنس خودشون حسودی نمیکنن | مشاهده متن کامل بحث + 134 بازدید | 18 پست اینا پرنسس های واقعی آن و به چشم دیدم که تو زندگی موفقتر از دخترای حسود هم هستن اگه تو یکی از این دخترایی به خودت افتخار کن بانو❤️🧸 باسلام دوستان علیرضا نیکنام هستم کار قطع کردنی داشتید با رفیقم مشتبا تماس بگیرید.(خدایاشکرت) امروز | 02:13 12 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مجتبی_قطعش_کن مدیر استارتر عضویت: 1401/06/27 تعداد پست: 5164 من ولی میگن دخترایی ک یکم حسودن لوند ترن چی بگم والااا باسلام دوستان علیرضا نیکنام هستم کار قطع کردنی داشتید با رفیقم مشتبا تماس بگیرید.(خدایاشکرت)
nirvana_98 عضویت: 1404/05/12 تعداد پست: 205 ببین هرچی حسود باشی بدتر به جایی نمیرسی از خوشی بقیه باید خوشحال شی که خدا به خودتم بده حسود نیستم خداروشکر همیشه خدا بهم نعمت و برکت داده
مجتبی_قطعش_کن مدیر استارتر عضویت: 1401/06/27 تعداد پست: 5164 نمیدونم احتمالا عزت نفسم پایینه .دائم خودم رو مقایسه میکنم باهاشون و حالم بد میشه از این اخلاقم متنف ... بزرگترین ضربه رو به روانت میزنی منم یمدت مثل شما بودم واقعا نتیجه ای جز افسرده شدن نداره سعی کن عادتو تغییر بدی و رو ویژگی ها و چیزای مثبتی که داری فوکوس کنی باسلام دوستان علیرضا نیکنام هستم کار قطع کردنی داشتید با رفیقم مشتبا تماس بگیرید.(خدایاشکرت)
مجتبی_قطعش_کن مدیر استارتر عضویت: 1401/06/27 تعداد پست: 5164 حسود نیستم خداروشکر همیشه خدا بهم نعمت و برکت داده ایولااا باسلام دوستان علیرضا نیکنام هستم کار قطع کردنی داشتید با رفیقم مشتبا تماس بگیرید.(خدایاشکرت)