2777
2789

همش دوست دارم بخوابم با اینکه زیاد میخوابم اما همش خوابم میاد ، خوابمم مرتب نیست ، سرمم زیاد تو گوشیه ، استرس و فکر و خیال هم زیاد دارم فک کنم به خاطر ایناس🥱😖😖😩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوشبحالت

منم خیلی دوست دارم بخوابم ولی از دست خانوادم و سروصدا هاشون از کیه یه خواب درست ندارم

امشب به مامانم گفتم شما بیاید هال بخوابید من برم اتاق قبول نکرد هیچ مادری مثل مامان من سنگدل نبست 😭😭

خوشبحالتمنم خیلی دوست دارم بخوابم ولی از دست خانوادم و سروصدا هاشون از کیه یه خواب درست ندارمامشب به ...

فقط یه اتاق دارین؟

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
خوشبحالتمنم خیلی دوست دارم بخوابم ولی از دست خانوادم و سروصدا هاشون از کیه یه خواب درست ندارمامشب به ...

مامان و بالای منم همش دعوا دارن نمیزارن با آرامش بخوابم افسردگی گرفتم حتی ، ولی مطمئنم هیچکی مادرش به اندازه مامانم بداخلاق و سنگدل نیست

۲ تا اون یکی طبقه همکفه خوابم نمیبره اونجا

اگه سرد نیست برو اونجا بخواب هم کف باشه اشکالش چیه؟ از امنیتش نگرانی؟

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
خواهرم اونجا میخوابه ولی خب مارمولک اینا دارهموبایل هم آنتن نمیده

مگه نمی خوای بخوابی موبایل می خوای چه کار

بعدم وای فای بگیر