2777
2789

دلم درد گرفتهه شدید یکم قبل خوب شد باز دوباره شروع شد الآنم بچه ها خوابن همه منم تو خوابکاهم چیکار کنم

هیچی

طاقت بیار این تازه اولشه😂

دانشجوی روانشناسی. علاقه‌مند به گربه ها، کتاب ها، هنر و ادبیات ژاپنی. در حال خواندن برای کنکور ارشد و در آرزوی مهاجرت به یکی از کشور های اسکاندیناوی. بسیار خودشیفته، غرب زده و وسواسی. من روانشناس نیستم. من فعلا سال دومم و حتی بعد گرفتن مدرکم قرار نیست درمانگر بشم. پس لطفا رو حرف من در حد کاربر عادی حساب کنین.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فکر کنم اشتباه ریپ زدی

معذرت میخوام ببخشید استباه شد متوجه هم نشدم الان شما گفتید، یه لحظه تو فکر این بودم چی براش خوبه این موقع شب هم داخل خوابگاه دسترسی به داروی چیزی نداره ذهنم درگیر این بود اشتباه ریپ زدم بازم عذر میخوام ازت آبجی. ایشالا اسی هم زودتر خوب بشه .

خواهش میکنماجی نیستم ولی قبولتون داریم

امشب کلا رد دادم خداوکیلی بازمعذرت، دیشب به یه کاربر که طلاشو میخواست بفروشه قیمت میخواست یه ساعت براش توضیح دادم صبح ساعت یازده مظنه جدید اعلام میشه هرچی قیمت تابلو بود گرمی صدوهفتاد هرار پایینتر ضربدر وزن طلات میشه قیمت کل طلاهات ، نیم ساعت پیش پیام داده این قیمت فروختم ، گفت قیمت طلا موقع فروش ۱۳۱۰۰بوده، ۱۵۹۰۰۰۰۰۰۰ یه میلیاردو پونصدو نود برداشته

بهش گفتم از ۱۳۱۰۰ ۱۷۰ کم میکردی میشد ۱۲۹۳۰ ضربدر وزنش که ۱۲۴گرم بوده دقیق ، میشده یه میلیاردو ششصدو سه میلیون ، این همه توضیح دادم اینم نتونستی حساب کنی؟ ۱۲۸۳۰ گرمی ۲۷۰ هزار پایینتر ، دوازده سیزده میلیون به غیرازسودش بازم پایینتر برداشته ، حالا این هیچی میگفت یه خونه ازدیوار دیدم صبح باید طلاهامو بفروشم صابخونه صبر نمیکنه فکرم درگیر اون خونه بود اصلا باعقل آدم جور درنمیاد میگفت ۲۶۰ متر حیاط قیمت دومیلیارد !!!!!!!متری ۷۷۰۰ تقریبا زمین خالی کشاورزی این قیمت نمیدن نمیدونم موضوع چی هست فقط خدا کنه سرش ک ل ا ه نزارن پولشو ببرن حالا طلا ده دوازده میلیون پایینتر فروخته اما اون دومیلیارد کم پولی نیست ازش ببرن.